24 entry daha
  • yazar kişisi kendince olan umudunu ve nedenlerini belirtimiş ancak altında birçok olumsuz yorumla karşılaşmış. olumsuz yorumu yapan arkadaşlar da sözde cumhuriyetin elden gitmesine endişe duyan yazarlar.

    arkadaşlar, aramızda böyle ayrılır isek ve kendimize güvenmez isek elbette adamlar gelir başımıza çöker ! belki de bizim sorunumuz budur. çoğunluğumuz okumuş ve bilgili insanlar olduğumuz için biraz kibirli miyiz ? kendi içimizden olsa dahi birinin fikirleri doğru veya yanlış olsa bile desteklemek veya düzeltmek yerine itin götüne sokarak kendi fikrimizin doğru olduğunu savunacak kadar kör müyüz?

    onlar ise başlarındaki çobanı izleyen bir koyun sürüsü olduğu için birlik ve beraberlik konusunda bizden üstünler. belki de sol kesimin sorunu budur arkadaşlar. birlik olamamış olmamızın nedeni de budur. dönüp bir kendinize bakın ve düşünün. burada gayet düzgün tespitler yapmış olan bir arkadaşı ve bunu okuyan insanları nasıl etkilediğinizi düşünün. ya da siktirin gidin ben cumhuriyetciyim atatürkçüyüm demeyin kendinize!
123 entry daha
hesabın var mı? giriş yap