4 entry daha
  • https://www.facebook.com/…965771451/?type=3&theater

    facebooktaki bu resimleri alıp ''yalova belediyesi köprü altına ağaç dikti yok artık olmaz böyle iş'' diyenler olmuş. açıklamaya hiç bakmayan çomarlar yüzünden de diğer çomarlar hemen konuya atlayıp cehape zihniyeti diye başlamışlar sallamaya.

    https://www.facebook.com/…007263548/?type=3&theater

    vakti zamanında o üst geçit yapılırken ağaçları kesiyorlar diye bağıran akpli kardeşlerim; o ağaçların kesilip, o üst geçidin yapılması için anlaşmayı eski akpli belediye başkanı yakup koçal yapmıştır. seçimi vefa salman kazanınca ağaçlar kesiliyor diye bağırıp çağıranlarda yine akpliler olmuştur. fakat akpliler bunlarla yetinmeyip üst geçit bitipte hizmete sunulacağı zaman chpli belediye başkanı vefa salmanı hiç çağırma zahmetine girmeden şov yaparak üst geçidin açılışını yapmıştır. şimdi de peyzaj kapsamında dikilen ağaçlara başladılar sallamaya. işin özünü google'da araştırırsanız o ağaçların boylarının üst geçidi rahatsız edecek seviyelere ulaşamayacağını bilirler. zaten aklı selim bir insan üst geçidin altına uzun bir ağaç dikilecemeyeceği mantığını beyninde yürütmesi lazım. lakin o beyin fındık tanesi ile karşılaştırılacak büyüklükte olunca o iş biraz zor oluyor hak veriyorum.

    uzaktan sallamak kolay. o üst geçidin yapıldığı yol istanbul izmir otobanı biraz olsun o bölgedeki trafiği azaltsa da halen istanbulu izmire, balıkesire, bursaya ve bir çok ile bağlayan bir yoldur. o yoldan geçenler oluşan 15 16 kmlik ışık trafiğini çok iyi bilir. ayrıca o yol üstünde yalova devlet hastanesi bulunmakta. ışıklarda oluşan trafik nedeniyle ve emniyet şeridini kapatan danalar sebebiyle ambulanslar hastaneye ulaşmakta veya olay yerine müdahale için çok geç kalıyorlardı. o bölgenin yoğunluğu sebebiyle yalovanın gelişimi yalovanın batısına doğru olmuşken o üst geçit sonrası yalovanın gelişimi yalovanın doğusuna doğru da olmuştur.

    vefa salmanı savunduğumdan vs. söylemiyorum. doğruya doğrudur konunun özü.

    demokrasi var bu ülkede değil mi?
12 entry daha
hesabın var mı? giriş yap