7 entry daha
  • 10 yıl önceye kadar çıkmış bir albüm olsaydı cd olarak alıp öyle dinlerdim. bugün youtubedan bile dinlemeyeceğim maalesef.

    nilüfer'in başlığında da yazmıştım. kendisi sesiyle ve duruşuyla bir efsanedir. bu gerçeği hiçbir şey değiştiremez. çok zorlu süreçler yaşadı. illet bir hastalık, yine bu tip hastalıklarla kaybedilen bir anne ve kayahan gibi onu tamamlayan, onun da onu tamamladığı bir dost.

    ama artık bazı gerçekler kabullenilmeli. efsaneler aktif iş hayatını bırakınca efsane niteliğini kaybetmezler. bilakis eski yaptıklarıyla her daim anılırlar, sevilirler, çeşitli etkinliklerle ve programlarla onore edilirler. nilüfer ablamızın sesinin artık eskisi gibi olmadığı acı gerçeğini kabullenmesi ve sezen aksu gibi sahnelere veda etmesi lazım. bu sesiyle ısrar etmesi biz sevenlerini de üzüyor ve o eski birbirinden güzel, kaliteli şarkılara imza attığı eski dönemlerine, yaklaşık 40 yıllık bir sürece saygısızlık oluyor.

    merak etmesin. biz sevenleri, 70 çocukları, 80 çocukları, 90 çocukları yine onu dinleyeceğiz, bugünkü sanatçı bozuntularının çöplerini değjl. başta esmer günler, geceler, sen mühimsin, yine yeni yeniden albümleri olmak üzere kulağımızda hep o altın sesi olacak. ama bu albümü dinlemeyeceğiz, ona ihanet etmiş oluruz aksi takdirde.
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap