332 entry daha
  • 23 aralık tarihli herkes bunu konuşuyor da, zagada büyü filminin oyuncularını ağırlarken neden o kadar çok "ben izledim güzeldi" gibi bir yaklaşım izlediğiyle ilgili birkaç şey söyledi. kısaca bunun genel bir tavır olduğu, sadece türk sineması izlensinden ibaret olmadığı, kendini sinema seyircisi önünde aptal konumuna düşürmek pahasına gösterdiği bir tutum olduğunu açıkladı. sanırım problemi gene "bir kısım medya" yla. yani filmleri bir anda göklere yükseltip , ondan sonra yerin dibine batıran ve bu amaçla tanınmış insanları kullanan, ve burunlarına mikrofon tutmaktan hiç çekinmeyen sözde gazeticilik anlayışıyla... yalnız aptal yerine koyulmak pahasına böyle bir yorum yapıyorum derken, bir yandan da okan beyin referansıyla filmi izleyen ve pişman olan insanları aptal yerine koyması var. neyse çok büyük bir handikap taşımıyor herhalde onun için.

    bugün hürriyet in alışveriş ekine bir röportaj vermiş. zaganın yakında ortadan kalkabileceğini, sadece bir müzik grubu olarak devam edebilceğini ve televizyonda hiç yapılmamış özgün bir programa başlayacağını söylemiş. adı da televizyon makinesi olacakmış. zaganın çok uzadığını düşünen biri olarak(hatta zaman zaman okan bayülgenden soğumamama sebebiyet vermiştir) çok sevindim ve heyecanlandım. umarım olaylar bahsettiği gibi gelişir de heyecanla ve daha çok severek takip ederiz kendisini.
    verdiği roportajda ekşi sozlüğe de değinmiş: " ekşi sözlükte hakkımda yazılanları okuyun, okan bayülgen olarak çok fazla anlaşıldığımı göreceksiniz. okurken gözyaşı döktüğüm yerler oldu. ağzıma sıçanlar da var tabii."

    bir de kendisini defaktoda görmeyi çok isterim.
10239 entry daha
hesabın var mı? giriş yap