629 entry daha
  • badilistimde yer alan prf quirrel isimli yazarın (bkz: debe'nin kaldırılması/@prf quirrel) entrysinde sorunun çözümüne dikkat çekilmiş.

    reddit benzeri bir açık ranking sistemi bu platforma gelirse debe krizini atlatabiliriz fikrine katılıyorum. iyimser bir şekilde sözlük yetkililerini umarım, buralarda memnuniyetsizliğimizi dile getirdiğimiz entrylerimizi okuyarak bir an önce açık ranking sistemi projesini hayata geçirirler. o kadar reklam alıyorlar, şeffaf çalışan bir ranking sistemini hızlıca yayına çıkarabilecek kadar gelirleri olduğunu biliyoruz.

    ekşi sözlük, ortalama bir gün içerisinde youtube'dan bile daha çok online kaldığım bir platform. bir sürü güzel şey öğrendiğimi (inanır mısınız hala) düşünüyorum. debe'nin de buna katkısı aslında kamuoyunun güncel sosyal, politik ve ekonomik konularda neler düşündüğünü bana göstermesi şeklindeydi. gündem'den onu takip etmek imkansız, şu mecradaki yazılan çoğu entry whatsapp'ımdaki konuşmalardan daha değerli değil. badilist haricinde seçmece entry okuyabileceğim bir alan yok. kusura bakmayın ama çöplüğün içerisinde de altın aramak istemiyorum, o kadar vakit yok.

    bence bu bir fiyasko. böyle bir kararı yeni sistem geliştirmeden almış olmaları başka bir sıkıntıya işaret ediyor olabilir. ondan, direkt sözlük yönetimini suçlamak istemiyorum. kafam karışık bu durumda, ama bir şekilde düzelmezse yavaş yavaş kopma yaşayabilirim. badilistimdeki yazarlar gündem hakkında her gün entry girmediklerinden güncel olaylar hakkında eli yüzü düzgün yazıları düzenli olarak bulamayacağımı düşünüyorum. dünyanın da en büyük problemi bu değil, istediğim yazıları bloglardan takip edebilirim.
325 entry daha
hesabın var mı? giriş yap