156 entry daha
  • ekşi sözlüğün en sevdiğim fasilitesi. bazı insanlar hayallerde, bazıları geçmişte yaşar. ben hayal kurarken ara ara geçmişe gitmeyi sevenlerdenim.
    sözlükte on yıllık yazarım ama benden öncesini okumayı daha çok seviyorum. hesabımı elimden geldiğince gizli tuttum, çoğu arkadaşım bilmez benim buralarda olduğumu. ama ben onları bilirim, izlerim, okurum. asla mesajlaşmayacağım badilerimdir onlar. gerçi bir çoğu yazmayı bıraktı, ben de niye döndüm bilmiyorum.

    neyse, sık sık bakarım tarihte bugün başlıklarına, haliyle badilerin yazdıklarına öncelik veririm.
    en sevdiğim şeylerden biri, eskiden burada atan tutanların şimdi ne olduğunu biliyor olmaktır. örneğin "evlilik ne yea, sevişmek için devletten izin mi alıcam ben" diyen badimin kına gecesine gittim. bekarlığa veda diyor da, baya bildiğin kına ya, çok komikti. ya da işte bebeğinin kırk uçurması*, her yer pembe, her yer tül, "vurun beni" derdin zamanında bak şimdi şerbet ikram ediyorsun diyesim gelir. onu diyemediğim için şimdi entrylerle konuşuyorum. kendimi kahin gibi, çok bilge, ulu biri gibi hissediyorum.

    *bebek sesi şöyle iğrenç bilmem ne diye yazıyorsun ama ulu manitu çarpacak seni, bekle sen. 5 sene sonra bugün, ikiz bebek bakarken imdat diye çığırıyor olacaksın. (eskiden yakın olduğum kız arkadaş)
    *oğlum çok güzel yazmışsın ama o kız seni aldatacak. neyse yaşandı bitti saygısızca (sevdiğim bir erkek arkadaş)
    *canım benim az kaldı, yakında gay kimliğini kabul edecek ve nihayet mutluluğu yakalayacaksın. babana da çok yüklenme iki sene sonra kalp krizi geçirecek (yakın arkadaşım)
    *ulan burada böyle yazıyorsun da evde hiç öyle demiyordun. ayrıca kaç kere dedim o işi kabul etme diye bak gör bir seneye batacak şirket. (eski sevgili)
    *keşke düğünü bu kadar şatafatlı yapmasaydınız ya, ilk yıl dolmadan boşanacaksınız. (sözlükten tanıştığım birileri)
    *"anneye öyle deme" dedim o kadar ama yazdın durdun, al bak üç sene sonra hastalandığında en çok sen üzüleceksin. (manyak bir kız arkadaşım)

    şimdi beni böyle beyazlar içinde, bulutların üstünde, hafif ekolu bir sesle hayal edin. çok süper olmaz mı? bence olur.
200 entry daha
hesabın var mı? giriş yap