4 entry daha
  • belli ki rezalet bir insan.

    önceden de yazdım nick altına, ve genelde insanlara takılmak huyum değil ama bu tipin yazdıkları o kadar cahilce, seksist ve genel olarak insaniyetten uzak ve miyop ki, okuyup tüylerimin diken diken olmasından haz alıyorum mazoşistçe. o kadar leş. bir insan gerçekten bu kadar çok yönlü şekilde yanlış ve kötü niyetli ve berbat düşünüyor olamaz ya. leşliğinde izlenmeye ve okunmaya değer bir incelik var.

    yani "kadın değil bayan" dediği noktada artık troll olduğundan şüphelenmeye başladım ama troll ya da değil. trollse de "karanlık bir bar köşesinde alkolden bilincini yitirmiş halde ciğeri beş para etmeyen dövmelli kıllı küpeli bir yavşağın bir züppenin hardal renkli dölünü kana kana içtikten sonra" cümlesini tahayyül edebiliyor. ööf be. hakkaten öf. bu fikirlerin tezahür ettiği bir beyine sahip olmak ne kadar berbat bir varoluş değil mi? troll ya da değil, gerçekten mi?

    az önce kadınlardan büyük dehalar çıkmaması başlığını gördüm, direkt bunun profiline gittim deney olarak. tabii ki şunu yazmış: #65772816

    bunu bir de iki kişi favorilerine eklemiş. tut ki bu troll. ki dediğim gibi o bile fark etmez. bir de bunları beğenen boş beyinli başkaları var. çok fena çok.

    eğer iyi biri olduğunuza dair şüpheleriniz, hayatta ne temsil ettiğinize dair soru işaretleriniz varsa açın bunun yazdığı üç beş entry'i okuyun, bir anda kendi varoluşunuza şükredeceksiniz.

    edit: ay canım benim, "burayı pisletmeyin" buyurmuş. senin sözlüğü ve seni okuyan herkesin hayal dünyasını kendi midesizliğinle kirletmeni ne yapacağız?

    edit2: "engelleyip geçmeyi" buyurmuş. sen içerik oluşturuyor musun? oluşturuyorsun. insanlar çeşitli çıkarım ve niyetlerle bunu okuyabilir mi? okuyabilir. neyi engelleyip neyi engellemeyeceğime ben karar veririm. sen bende tiksinti yaratıyorsun ve ben de manyağım, bu yüzden okuyorum belki. o benim problemim. yaz sen daha yaz. saç bütün içindeki zehri sözlüğün her yanına.

    edit3: aksjslalskakakdlaj tadı kaçmış, anca vücut geliştirmeye yazacakmış. giderayak "kaslıyım"ı sıkıştırıyor ahaha. yazdıklarına bakılırsa eşcinsel değil. ne oldu, insan muamelesi yapmaktan aciz olduğun bayanlara mesaj kaygısı neden? yazmamasına karşıyım. herkes istediğini yazmakta özgür. hardal mardal yazsın tabii. ben de bunları yazarım ama. hem yazsın ki bunun gibiler nasıl bir çarpık pencereden dünyayı algılıyor en detaylı haliyle görelim, tanıyalım. yazsın daha. ben de yazacağım.

    edit4: bunu özellikle badilere ekledim bakalım ne olacak diye. iki hafta susup, antin kuntin iki üç tane daha karikatürize edilmiş mizojinizm içeren leş entry yazıp tekrar yok oldu. vaka incelemesi olarak takip ediyorum. acıma, tiksinti, gülme arasında gelip giden hisler yaratıyor. niye yapıyorsun, işin mi yok, gidip testislerini ölç o kadar boş bir bakkalsan diyebilirsiniz. gerçekten ben de bilmiyorum. ama anlık denk gelip sinirlenmek yerine, tüm sürece tek seferde dışarıdan bakıp dalga geçmenin de ayrı bir hazzı var sanırım. niye bu troll de başka bir troll değil? buna denk geldim, başka bir sebebi yok. bir tane bir tanedir ama. nereden eksiltsen kâr.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap