6 entry daha
  • türkiye'ye de lazımdı böyle bir uygulama. kaliteli de iş yapmışlar açıkçası. genelde turlarda saffet emre ile çalışmışlar. o adamın enteresan bir büyüsü var gerçekten, havadan sudan bilgi yumurtlarken insanın ilgisini çekiyor, kıyıda köşedeki bilgilerden büyük resme gidebiliyor, ufuk açıyor.*

    geçenlerde karaköy turlarını denedim, gayet başarılıydı. rota çok net şekilde anlatılmış, konum algılamada birkaç sorun yaşadım ama genel olarak kesinlikle eğlenceli vakit geçirmemizi sağladı.

    maximum'un proje desteklemesi de çok güzel, hem startup hem de turizm alanında birkaç senedir baya aktif zaten işbankası. inşallah yakında yeni lokasyonlar, diller eklenir uygulamaya. en azından ingilizce lazım.

    --------------------birkaç nacizane öneri---------------------

    1- açılış ekranında altta 4 buton var. pusula butonuna bastığımda ise hata mesajı alıyorum, o zaman neden o buton orada. madem ekranda işlevi yok bence orada olmamalı. onun dışında diğer butonların da şu anki içerikleri nasıl daha verimli yapabiliriz sorusuyla geliştirilebilir. onun dışında arayüz gayet güzel.

    2- turların içindeki rehber tavsiyelerinin hepsini turları satın almadan göstermeyebilirsiniz. böylece ekstra bir merak ve değer katabilirsiniz turlara.

    3- uygulamanın içinde bir yerlerde rehberlerinizi anlatabilirsiniz. ben ali canip olgunlu'yu, saffet emre tonguç'u bilmiyor olabilirim. onun dışında içerik eklemeleri de iyi olabilir, olmayadabilir.*

    --------------------birkaç nacizane öneri---------------------
30 entry daha
hesabın var mı? giriş yap