2 entry daha
  • şaka maka, yalnızca türkiye aleyhindeki haberleri paylaşıyor, avusturya gündemi yerine türkiye'deki gündemi konuşuyor ama avusturya'da vekillik yapıyor, perhiz-lahana turşusu?

    bacım iyi hoş diyorsun da, avrupa illerinde yaşayıp medeniyetin kaymağını yemekle, ezilen ulus milliyetçiliği'ni meşrulaştırmakla olmuyor bu işler. sizi kürt toplumundan füzyonlayıp kendi memleketlerinde başının üzerinde taşıyormuş numarası yapanların gerçek yüzünü görmek gibi bi' derdiniz de yok. nasıl olsun ki? oturturlar mı seni o koltukta bacım türkiye'ye salvolamadan, alan açarlar mı size üzerine düşün bi' bence...

    kürtler hakkında hiçbir fikriniz yok, talepleri hakkında, yaşantıları hakkında, sosyolojik dokuları hakkında gram kültürel ortak noktanız yok, ama sorsak öylesiniz. halay çekmekle, anadilde konuşmakla, nevruz kutlamakla indirgediğiniz bir toplumsal benlik kaygınız var eyvallah da, istanbul boğazı'nın batısından konuşmak kolay gelir hep. haklarını savunduğunuz, kendinizi ait hissettiğiniz toplumun da sizin bakış açınızla, tüketim alışkanlıklarınızla gram benzeşir yanı yok!

    sayenizde avl ile tümosan arasındaki mutabakat da bozuldu. sizlerin yüksek özverisi sayesinde avusturya da türkiye'ye silah sanayii konusunda ambargo uygulama kararı aldı. silah şirketlerinin üretim ve satış lobi faaliyetlerine yönelik protestolarda bulunmak yerine, ülkeler arası ticari mevzulara kafa yormanız hasebiyle kimlerin piyonluğunu yaptığınız üzerine de bir düşünün diyeceğim ama idrak edebilmeniz için çooook vakit var neticede.

    sahte barış temennileriniz, janjanlı ezilen ulus milliyetçiliğinizi götünüze sokabilirsiniz. sağlıcakla.

    ps: ilgili şahıs türk vatandaşı değildir. dolayısıyla da kutsal bilgi kaynağı'nın gg kapsamına alacağı bir entry içeriği oluşmamıştır, saygılar sunarım.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap