3 entry daha
  • deli saçması. hakkaten bunu yazan adamı deliler ztmiş.

    sen tam teçhizat 9 kat panzer kames misali duvarlarla kapalı süper korumalı bir araştırma laboratuvarı kur, tüm birimlerin kırmızı alarmda olduğu bir anda balkonun kapısını açık unut. olacak iş mi? hadi orayı geçelim, temizlikçi kız tesis azıcık havalansın diye kapıyı açıverdi, kızımız da oradan kaçıverdi diyelim.. denizden çırılçıplak çıkan elfden bozma kızı eve götürüp, birlikte yemek yeyip yıkanmak gibi bilimum japon misafirperverlik örneklerini sergilediğin halde yahu sen nerelisin kimlerdensin diye sormaz mı insan? sen her denizden çıkan çıplak insanı evine götürüp ağırlıyor musun sorgusuz sualsiz? daha ilk bölümde bunlar oluyorsa yok efendim ben 13 bölümü hazzedemem bünyemde. uzak durmakta fayda var.

    aha hatırladıkça güldüğüm bir sahne daha aklıma geldi:

    elf kızımız kafasını eğmiş ağır ağır yürürken karşısına çıkan polisleri elini bile kaldırmadan kesip biçmek suretiyle sinema tarihinin en klişe olaylarından birini gerçekleştirmektedir. en sonunda çıkış kapısına varıp kapıyı açar. karşısında halk ekmek sırasındaki insanlardan daha fazla polis bilimum silahını kendisine doğrultmuş olarak beklemektedir. o sırada elinde çay tepsisiyle araya girip sonra ayağı takılıp düşen, ardından da "kaç çabuk" uyarılarını anlamayarak salak salak etrafa bakınan çaycı kızı da neyin nesi oluyor yahu? hayatımda gördüğüm en aptalca sahneydi heralde. daha aptalcası elf kızının çaycının kafasını koparıp vücudunu polislere siper yapmasıydı. vahşet sergileyeceğim diye eşeğin su kaçırılmadık boşluğu kalmamış. of of.. saçmalıklarla klişelerle dolu bu anime bozuntusu 20 dakikama mal oldu, bana uzak sevenlerine yakın olsun.

    bi de "ben öldürmek için varım" diyip duran, önüne gelene sille tokat giren bi adam geziniyordu ortalıkta. neyse içim döndü fazla uzatmıyim.
148 entry daha
hesabın var mı? giriş yap