3 entry daha
  • bir avuc unlu ki$i bu toplulukla ilgili bir takim beyanlarda bulunmu$. $oyle ki;

    "kilcik tiyatrosunu kuranlari ve 4 yildir goturmek icin bikmadan usanmadan didinen bir avuc genci sevgi ve saygi ile selamliyorum. kilic tiyatrosunun sava$cilarina da kendilerinden sonra gelecek genclere ayni tutkuyla yol gostermelerini ve arka cikmalarinin gerektigini hatirlatiyorum. tiyatro kilcik'i izledim cok eglendim, mutlaka siz de izleyin pi$man olmayacaksiniz. ya$asin gencler!"

    haldun dormen

    "skecler guzel, gencler guzel, mekan guzel... her $ey, ama her $ey cok guzel, harika bir gece gecirmek icin... hepsi nasil tip... hepsi nasil yetenek... hepsi nasil harika.... yahu biz medya ne i$e yarariz? bu genclerin haber olmasi man$etlere gecmesi icin, intihar etmeleri, kokain cekmeleri mi gerek? harikalar yaratanlar neden izlenmez?"

    hincal uluc

    "kabare tiyatrosu her ulkede, o ulkenin guclu atan yuregi, o ulkenin nabzidir derdi hocam haldun taner. bunun cok olmasi, pitirak gibi cogalmasi ve genclerle yapilmasi gerektigini soylerdi. tiyatro kilcik'in gosterisini izledim. sizlerde ayni heyecani gordum. ba$arilar!"

    ferhan $ensoy

    "bir oyundan di$ari ciktigim zaman, ben uzerimde birakmi$ oldugu etkiyle cok ilgileniyorum. tiyatro kilcik sahiden insanda etkiler birakiyor... yeni birileri olmak icin genc olmak yetmiyor... bir dil ve bir ekol tiyatrosu olma yolundalar... ba$arili olacaklarina inaniyorum... sahnedeki oyuncular gencecik. haldun taner hocanin sesini duyamadilar, yanina comelemediler. ne yazik! -kilcik- bana akraba geldi. i$igi kendi icinde olanlar yaratir gulmeyi, guldurmeyi. heyecaniniz daimi olsun karde$ler!"

    ugur yucel

    "tiyatro kilcik, kendi aralarinda yaptiklari mavralarla sizi de guldurmeyi ba$ariyor. ben bol bol guldum. ama aslinda bu 6 tane gencin tiyatro yapabilmek icin sarf ettikleri caba, takdir-i $ayan. kar$inizda yeni bir jenerasyon ve yeni bir espri anlayi$i var. ve en cok onlar egleniyor sahnede. eglenen insanlar, haliyle ba$kalarini da eglendiriyor. basit bir $ey yapiyor gibi duruyorlar ama aslinda oyle degil. gercekten iyi komedyen onlar. hemen hepsi devlet konservatuari tiyatro bolumu mezunu. yolunuz du$erse demeyecegim, du$sun lutfen!"

    ay$e arman

    (dip not: copy paste degil alin teri)
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap