1022 entry daha
  • bir galatasaraylı olarak sonucuna sevindiğim maçtır. nedenlerine gelince saymakla bitmez.

    1. uzunca bir süredir bugün sergilediği tavırları sergileyen çakma filozof şenol güneş.

    2. yine uzunca bir süredir bugün verdiği beyanatlara benzer beyanatlar veren, yukarıya oynamak adına sabah namazına falan gidip sağda solda paylaşan sayın cumbabam, büyük cumbabamcı fiko.

    3. efendi gibi görünen ama sinsi sinsi çirkeflik yapan, maçı geren, yeri gelince sahtekarlıklar yapan şımarık futbolcular.

    4. kendileri aleyhine hata yapıldığında ortalığı yakıp yıkan ama lehlerine olup bu durumu dile getirenlere kudurun diyen, rakiplerine başka maçlarda hata olduğunda ise ağlama melisler'den tutun, emzik muhabbetine kadar kendilerince goygoy yapan, ha bunları yaparken de efendilikten, namustan, şereften sözüm ona asla ödün vermeyen taraftarlar. (ayrıca şereften en çok bahseden, en şerefsizlerdir)

    ya iki yıldır hakem hataları ekseriyetle ve ciddi anlamda lehinize. ki başarınızda bunun da etkisi var. sadece aleyhinize olunca mı bunlar aklınıza geliyor. bugün evet hakem hatası oldu. ama dünkü maçta da oldu. açın bir dünkü maçta yazdıklarınıza bir bakın. herşeyi kendinize hak görmeyi bırakın. dün boktunuz, bugün koktunuz. ne olursa olsun beşiktaş bu ligin atletico madrid'idir. barcelona ve reali zaten belli. saçma sapan ukalalıklarınız, şımarıklıklarınız, sahte şeref haysiyet tiyatrolarınız çok baydı. neyse. tüm takımlara geri kalan maçlarında başarılar. herkes gerçekten hakettiği yerde bitirsinler tüm turnuvaları.
216 entry daha
hesabın var mı? giriş yap