5 entry daha
  • aile meselelerine karışılmaz diye 155 aranmıyor genelde bunun sebebi bence kendileri de yeri gelip eş ve çocuklarını dövdüklerinden karışılmasını istemiyorlar, o hakları (hak mıdır bu erkeğe?) ellerinden alınır yasallaşırsa iyice gerçek anlamda hapis ya da para ya da uzaklaştırma cezaları başlar ise şayet...

    ne çığlıklar ne kafayı duvara vurmalar yeri geliyor "insan"cık'tan başka takacak bir lakap bulamıyorum bunlara. eskiden hatırlarım dövmesin diye daha fazla çaktırmadan "aaa müsaitseniz oturmaya geldik bir çaya" deyip yalancı komşu ziyaretleri yapılırdı, kalmadı o komşulardan.

    birkaç sene önce gecenin 2'si deli bir ağustos sıcağı, balkon cam vs her yer açık pc'nin başındayım, bir inleme sesi, gülümsedim ne edeceğim, mutluluk sesi dedim. aradan 2 dk. geçmedi 2 yan apartmandan bir amca bir bağrındı bunlara "ayıptır, kapayın bari camınızı" diye. laaa uyuz, kaç kadın dövüldü bu binalardan ne çığlıklar yükseldi de adam olup höyyyt diyemedin buna mı karşı çıkıyorsun?

    siz mutlu insan sevmiyorsunuz, sizin ettiğinizi bir başkasına edenle (sürü psikolojisi) mutlu oluyor sizin bulamadığınız mutluluğu başkası yaşadığında "vurun kahpeye" yapıyorsunuz. siz ne ikiyüzlü ruhsuz döllersiniz... bu da aile içi mesele madem öyle niye karışıyorsun? yeni gelindi belki, yeni gelinliği bitince 6 aya kalmaz dayak yiyecek bu kadın o zaman da "ayıp" diyecek misin?
hesabın var mı? giriş yap