9 entry daha
  • ray kroc un hayatı. mc donald' s ın var oluş / hayata geçirilmesi süreci. aslına bakarsanız tahminimden çok daha iyi çıktı. eğlenceli ve güzel iş çıkarmışlar. hem zevkle izliyor hem aydınlanıyorsunuz. izlenir. (7 /10 )

    --- spoiler ---

    ray kesinlikle bir orospu çocuğu. ama delirmesinde ve acımasız hale gelmesinde mc donald's biraderlerin de payı büyük. o kadar çok hayır der her işte pimpirikli olursanız sonucu bu olur. mc donald's biradeler teknik anlamda zeki iş hayatı anlamında facia iki tip orası kesin. soyisimlerini kaptırdıkları ve adam başı bir milyon dolar alarak imza attıkları sözleşmeye koydurmak istedikleri " kardeşler şirket durduğu sürece her sene kar dan yüzde 1 pay alır " maddesine ray' in '' yazılı olarak koyamayız ama el sıkışırız . sözüm söz '' tahüdü karşısında tamam diyen iki saf bunlar . ( ki bugün o yüzde bir lik pay senelik yaklaşık 100.000.000 dolar a denk geliyor ).

    ne diyorduk . evet mc donald's lar sistemin mucidi ama ray olaya dahil olmasa elli yıl bi yerde hizmet veren tek bir büfe olmaktan da ileri gidemezlermiş.

    --- spoiler ---
87 entry daha
hesabın var mı? giriş yap