24 entry daha
  • stef smithin muhteşem oyunu. metin gerçekten çok güçlü, içi aforizmalarla dolu metnin. hızlı geçtiğiniz cümlenin tam ortasında durup düşündüğünüzde metin çok başarılı.

    ibrahim çiçek'in yönetmenliğinde oyun türkiye'de prömiyerini 1 şubat 2017'de yaptı. koreografisi bi başka sevdicek gizem erdem üstlenmiş. izlerseniz gizem'in eli çok güzel değmiş ..

    kimler ne yapıyor derseniz ece dizdar var merve dizdar var başak daşman var. oyun ne derseniz ... üç insanın öyküsü ... ömre zor sığan zor hayatları 1.5 saate hem de üçünü birden sığdırmışlar.

    ece dizdar'ı izlemek zaten her zaman bir keyif. ama merve dizdar ... başak daşman ... bundan nasıl daha iyi olabilirdi bilemem. playlist mükemmel ....

    oyun mu ... kelimelere sığdırmak mümkün değil. zor oyun, zor hayatlar. şiddetli. gerçekçi. doğal ve sadece olduğu gibi işte .

    mekan, müzik kullanımı çok başarılı. oyuncuların birbirine denk peşi sıra akan enerjileri ...

    uzun zamandır ayakta alkışladığım ilk oyun oldu .... tamlık duygusu veriyor. her şeyiyle. elinize sağlık dilinize sağlık güzel insanlar.

    sanat iyileştiriyor ... kelimesiz de kalsanız. isyanlarına katılsanız da gözünüzde bir damla yaş aksa da .... sahnedeki o çığlık içinize işlese de ... sanat iyileştiriyor.
43 entry daha
hesabın var mı? giriş yap