245 entry daha
  • dirsek çürütmüşmüş de.. lisede millet başka işlerle uğraşırken bu ders çalışmış da.. lan dalyarak. ben türkiye derecesi yapmışım doktor olmamışım. sonra da gidip akademisyen olmuşum hala dirsek çürütüyorum. bana bu argümanlarla gelme çalıştığım kitapları bi tarafına sokmaya kalksam çıkaracak genel cerrah bulamazsın. sen kim köpeksin de her bi boku bildiğini zannediyorsun..

    neden mi sinirliyim bu dalyarak sürüsüne. kanser türleri arasında en önemsizleri arasında görülse de annem tiroid kanseri oldu. tedavisini de oldu. hala bir ilacı düzenli olarak kullanmak zorunda.. ama başka bir sebepten doktora gittiğinde senin bir şeyin kalmamış ilacı kes der doktor. bunun üzerine annem uzman doktora danışmaya gittiğinde o doktor çok biliyosa bir daha gelme buraya diye tepki görür.. yazık değil mi bu kadına. sen kim köpeksin ki adam gibi iki cümle ile ablacım tedbir amaçlı senin bu ilacı kullanmaya devam etmen gerekiyor demek yerine böyle konuşursun.

    annem ilkokul mezunu birisi ya kendinde böyle davranma hakkı var itin. ama takım elbiseli birisi gelse böyle köpeklik yapamazsın dimi. bunu nerden biliyorum. daha önce başıma geldi. üzerim paspal bi şekilde doktora gittim böyle ters ters konuştu. sonra bi şekilde benim de bir akademisyen olduğumu söyledikten sonra, hele bir de hukukçuyum dedikten sonraki davranış değişikliklerini görmeliydiniz. böyle de iki yüzlü birer köpeksiniz.

    not: egosu yüksek olup hastalara insan gibi muamele etmeyen doktorları hedef alan bir yazıdır. tüm doktorlar üzerine alınmasın.
297 entry daha
hesabın var mı? giriş yap