2 entry daha
  • complementary goodslarda oldukca sik kullanilan reklam cesitidir. ornegin bulasik makinesi, camasir makinesi deterjan, camasirsuyu, calgon paketlerinin ustunde hangi bulasik makinesi, camasir makinesi ureticilerilerinin bu mali tavsiye ettigi yazilir. ayni sekilde benzin, motor yagi, lastik reklamlarinda belli basli, piyasada itibari yuksek olan arabalarin tavsiye ettigi belirtilir.

    bir diger ornegi de gazetelerin bir donem verdigi tabak canak reklamlari ile simdilerde verdikleri belli basli dersanelerce hazirlanan oss ve lgs deneme testleri icin yaptiklari reklamlardir.

    burda maliyet disinda,daha onemli bir konu soz konusudur. kalitesi ile onplana cikan bir markanin oturmus itibarindan yararlanmak. zira bir markanin oturması icin oldukca uzun zaman ve yuklu kaynak harcanmasi gerekir. tum bunlari yapmaniza ragmen itibar kazanamayabilirsiniz ya da kazandiginiz itibari en ufak bir hatanizla yerle bir edebilirsiniz. dolasiyla kimi zaman itibar para ile olculemeyecek kadar onemli ve degerlidir.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap