1426 entry daha
  • açıkcası nevşin mengü'nün neye tepki verip neye tepkisiz kalacağı zerrece umrumda değil. beni sinir eden ekşi yazarlarının belli kişilere uyguladığı çifte standart.

    bugün dahi rengini belli etmeyen şarkıcılara ve oyunculara tepkili yaklaşıp sıkıştıran insanlar, neden nevşin'e bu kadar hoşgörülü yaklaşıyorlar anlamıyorum.

    bu hanım muhalif duruşu sayesinde ekşi'den hatrı sayılır bir hayran kitlesi elde etti. muhteşem bir gazetecilik başarısı sergilemedi, moderatörlükte harikalar yaratmadı, türk televizyonlarındaki en güzel spiker de değil. sadece muhalif durdu, dobra konuştu, eli yüzü de düzgündü, ordan yürüdü. bunun ekmeğini de bir güzel yedi.

    şimdi bunun biraz altını doldurmasını bekliyorum. bu beklentimde de yanlız değilim. bu hatuna gösterilen töleransın onda biri bile yazarlar tarafından şener şen için gösterilmedi, üstelik şener şen mesleğinde nevşin'den on bin kat daha yetkindir. tarkan'a, ajda pekkan'a ve daha aklıma gelmeyen nice rengini belli etmeyen sanatçıya 'neden apolitiksin' denebiliyor da nevşin'e neden ses çıkarılamıyor? görüşlerinin arkasında dur dediğimizde neden pezevenk oluyoruz mesela?

    yoksa sokayım görüşüne, benenağ.
8728 entry daha
hesabın var mı? giriş yap