4 entry daha
  • dedi darbeyi örtbas etmek için afedersiniz bir taraflarını yırtan şahıs. recep tayyip fethullah erdoğan gülen'in akıllara zarar beyanı. fethullahçıların her işledikleri suçun altında benim imzam yok, kendisinin var. olağanüstü başarısızlıklarına rağmen görevde tuttuğu mit müsteşarı fetö'yle barış görüşmeleri yürüten de ben değilim, kendisi. bebek katilinin alkışladığı, cia'den onay alındıktan sonra resmi gazetede yayınlanan bölünme anayasasını savunan da ben değilim, yine kendisi. benim vicdanım rahat.

    edit: imla

    edit: kafamda rasyonalize etmeye çalıştım da, 15 temmuz darbe girişimini sabahtan haber alıp belli başlı yerleri tutup, bu tür bir sözde mağduriyetten güç devşirmek için o rezil kalkışmaya yol veren kişi olarak, acaba "referandumda hayır vermek benim yanımda olmaktır. bana şantajın allahçını yapıyorlar, kurtarın beni bu boktan" mı demek istiyor? kafamda deli sorular.

    --- spoiler ---

    şaka şaka. manyak mısınız? adamın tek derdi diktatör olmak. amacına ulaşmak için fetö'yle mi tekrar ittifak yapması gerekmiş, pkk'ya özerklik mi vermiş, hiç umurunda olmaz. vatan kavramı yok zira kendisinde. ne kendisinde ne koltuk değneğinde.

    --- spoiler ---
313 entry daha
hesabın var mı? giriş yap