762 entry daha
  • orta yaş bir erkek olarak şunu söyleyebilirim ki, bir çok kızla telefonda olsun, yüzyüze olsun, internet ortamından olsun tanışma imkanı bulmuş biriyim ve %98'i ile cinsellik konularına mutlaka girmişimdir. yani şu an o kızlardan bazıları evli ve kocaları var. kimisi nişanlı. birileri birilerinin gelecekteki karısını sikecek ve siz hala ortada bakire kız aramaya devam edeceksiniz; onu geçtim bir de ahlaksız bir şekilde "bu kız da götten verdi, fena siktim" diyerek arkadaş ortamında bunu anlatacak kadar adileşeceksiniz.

    o zaman yapmayacaksınız arkadaşım, yapıyorsan da karşına gelen insanın bakire olmadığını bileceksin ki, yüksek ihtimal kapalı olsun açık olsun, bakire kızla karşılaşamayacaksınız. bakire kız sayısı nasıl artar biliyor musunuz? siz namuslu olur ve kız istese bile yapmazsınız. hah o zaman ortalık bakire kız dolar işte. hadi bakalım.

    sevmeyi, sevilmeyi ve iyi bir dostu sırf bu yüzden kaybedecekseniz hiç durmayın, yalnızlığınıza gömülün, çünkü sizin eliniz herşeyiniz. ondan başka hiçbir şeye sahip değilsiniz.
96 entry daha
hesabın var mı? giriş yap