2 entry daha
  • yeni cicim :)

    eski bir fitbit charge hr kullanıcısı olarak yorumlarımı yazayım.

    temelde çok büyük farklar yok!

    öncelikle display ekranı daha geniş, daha güzel. görmek istediğim temel bilgilerin tamamını ana ekranda direk görebiliyorum.

    charge hr'dan farklı olarak gelen mesajları ve calendar notifikasyonlarını da gösterdiği için display ekranının geniş olması kullanışlı olmuş.

    nabız sensörünü geliştirmişler, nabzı daha hassas algılıyor. charge hr kullananlar bilir, bileğe taktıktan 30-40 sn sonra nabız görüntülenirdi, şimdi takınca hemen nabzı algılıyor. nabız değişimlerini de aynı şekilde hemen yansıtıyor.

    ara ara hadi kalk bi yürü gel diyor, o güzel. bir de uyku zamanı hadi yatağa diyor. o da iyi oldu yoksa yatmak bilmiyorum..

    egzersiz seçenekleri gelmiş. gerçi eskiden direk track exercise deyip nabız grafiğime bakıyordum. çeşidini seçmek ne kazandırdı bilemiyorum. bana göre önemsiz bir feature..

    sakinleştirici nefes guidance ı eklemişler. anlamsız bulduğum başka bir feature..

    charge hr'dan farklı olarak kayışları değiştirilebiliyor. mesela ben şu rengini aldım. fakat lacivert ceket giydiğim gün eflatun rengin kenarları lacivert oldu ve temizlesemde çıkmadı... bu sebeple muhtemelen bulduğum yerde siyah kayış alacağım gibi duruyor. siz siz olun bu tarz plastik kayışlı modellerde koyu renklerden şaşmayın..

    edit: en önemlisini unutmuşum! batarya ömrü oldukça uzun, 9-0 gün kadar dayanıyor ve şarjı çok hızlı 1-2 saatte full şarj edebiliyorsunuz! (bkz: uber)
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap