• ilk world tour seviyesindeki galibiyetini wild card'la katıldığı rio açık'ta dutra silva* karşısında elde etmiş tenisçi. bu sonuçla sıralamada kendisini ilk 200'e atmış olacak. ilk 200'deki en genç isim şu an için. çok etkileyici bir performans sergilediğini söyleyemem, daha ziyade rakibi kötüydü, 40-15'ten 2 çift hata yapıp servisini kırdırdı falan, ama challenger turdaki son maçını oyun alamadan kaybetmişti, ondan sonra bu galibiyetin gelmesi ve böyle bağıran rakiplere karşı genç bir tenisçi olarak konsantrasyonunu koruması olumlu noktalar.

    ek: 2. turda carballes baena* karşısındaki performansı daha etkileyiciydi. forehand'i çok sağlam. rahat bir tekniği var.

    ek2: çeyrek finalde de brezilya'dan monteiro'yu* yendi. çift hataya tezahürat yapan brezilya seyircisini ace'leriyle susturdu 2 pozisyonda. genç bir tenisçi olarak iyi bir test çıkardı bu açıdan da. ayrıca 3 maçta yalnızca 1 kez servisini kırdırdı, 2 maçta servis kırma puanı bile göstermedi rakiplerine. yalnızca 4 maçını izledim, ama en beğendiğim tarafı diğer gençlere oranla daha fazla oyununa odaklı olması. bir kez uzun bir rallinin sonunda kaçan backhand'inin ardından parmağını şakağına götürüp "aklım nerede?" gibi bir hareket yaptı, onun dışında çok mızmızlanmadan oynadı 4 maçta da.

    ek3: carreno busta'ya* yarı finalde 6-2, 5-7, 0-6'lık setler sonucunda 2-1 kaybetti. ikinci sette rakibinin servis oyununda maç puanı gördü, ama o noktadan sonra 9 oyun kaybetti. ilk 1.5 set kadar yine iyi bir izlenim bıraktı. bu arada ikinci sette 9 deuce'luk bir oyunda ilk kez sinirini gösterdi topu arkasına doğru vurarak. 3. atp turnuvasında, 18 yaşında etkileyici bir performansla yarı final görmüş oldu. bakalım gelecek neler gösterecek.
71 entry daha
hesabın var mı? giriş yap