7 entry daha
  • popcorn içerik üreten, ara sıra baktığım bir kanal.

    ancak izlenme ve ilgi toplayabilmek için her şeyi yapmaları düşünmeden hareket etmelerine neden oluyor. geçenlerde bir kumar sitesinin reklamını yapmaları, gözaltına alınıp haklarında dava açılmasıyla sonuçlandı. o videoyu da silmişler.

    şimdi yeni bir video yayınlamışlar. -30 derecede 1 saat! diye. bir marketin gıda soğuk hava deposuna giriyorlar ve bir saat kalmaya çalışıyorlar. etrafta tavuk falan var. tamam tavuklar paketli ve ambalajlı olabilir ama aynı zamanda kancalar da var. bu demek oluyor ki oraya kesimi yapılmış hayvan da asılıyor. demek ki orası açık veya kapalı gıda ürünlerinin saklandığı bir depo. demek ki orasının steril ve temiz kalması gerek.

    peki bu arkadaşlar ne yapıyor? sokaktaki günlük halleriyle depoya giriyorlar.

    - ayakta galoş yok. lan benim gittiğim diş polikliniği daha kapıdan girer girmez, galoş taktırıyor. danışmaya varadan galoşu takıyorum.

    - üzerlerinde bir önlük yok. sokaktaki pantolon ve montlarıyla direk içeri girmişler.

    - ağızlarında bir maske yok. aksır, tıksır, istersen kus.

    - başlarında bir bone yok. saçlar sakallar saçılsın etrafa.

    video boyunca tuhaf hareketler yapıyorlar. twerk falan yapıyorlar. erkek adam göt sallar mı allasen. en sonunda da olan oluyor ve gıda deposunun içinde kusuyorlar. bir milyon küsür kişi de bu saçmalığı izlemiş. atakan özyurt'ın eniştesi sayesinde içerisinde tepindikleri, kustukları soğuk hava deposunu bulmuşlar. atakan özyurt'un eniştesinden ricam o marketin ismini versin de oradan alışveriş yapmayalım.

    ilgili video: https://www.youtube.com/watch?v=pvu1hbgca_0
224 entry daha
hesabın var mı? giriş yap