6 entry daha
  • haber vitrin in haberine göre; şöyle şekil gösteren ve çeşitli mevzuları aklıma getiren hadise.

    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    jennifer aniston brad pitt'i telefonda angelina jolie'yle seks yaparken yakalamiş

    jennifer aniston ile brad pitt'in boşanması magazin dünyasında bomba etkisi yaratmıştı...
    10 ocak 2005 pazartesi 13:11

    herkesin konuştuğu ayrılığın perde arkasında pitt'in angelina jolie ile yakınlaşması olduğu ortaya çıkmış... mr. &mrs. smith filminin çekimleri sırasında başlamıştı bu yakınlaşma... bir gün jolie ile pitt telefonda 'fantezi' yaparken aniston'a yakalanmış...bu olaydan sonra araları bozuk olan çiftin ilişkisi iyice çıkmaza girmiş... çift, evliliklerini kurtarmak için karayipler'e tatile gitmiş. ancak bu aşk tatili ilişkilerini düzeltmeye yetmemiş...

    http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=158840
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    şimdi geçelim hadisenin vehametine. efendiler sorarım size; genelde internetin kaşarı olan bazılarımız -ben de dahil- bunca zamandır her türlü olayla karşılaşmadık mı? işimizi halletmek, sitemizi upload etmek, maillerimize bakmak veyahut hiçbiri değil, tamamen pek değerli zamanımızın içine edip, chat yapmak için masumane bir şekilde bir internet kafeye gittiğimizde 31 çeken adamla mı karşılaşmadık..

    evde oturmuş paşa paşa chatimizi yaparken, -haydi soyunuğum, tıkla gir #eseklerle_sex- mesajlarıyla mı muhattap olmadık..

    gün geldi, 146 dan girdik, ay sonu babamızla hayatımızın ilk büyük kavgasını yaptık. gün geldi, uyuyamıyorum bahanesiyle, geceleri -tıpkı batılılar gibi, hani hep duyarız ya, "onlar 24 saat online, onlar da internet parası mühim değil." hesabı takıldık. çeşitli milletlerden bir dünya insanı destursuz odamıza, hatta kablosuz klavye ve mousle yatağımıza kadar getirdik..

    peki sorarım ha dostlar, hangimiz bu kadar dünya yakışıklısı ve güzeli bir hatunun telefonda sanal sex yaptığına şahit oldu ha? sorarım, yolda görsek, "aha ben aşık oldum sanırsam" diyebileceğimiz bir hatun ve kızların dibini düşüren (bazen cuk oturan tabirler buluyoruz, bulmuyor değiliz.) bir erkek..

    ya biz türlü türlü sitelerde sanal sex yaptığını sanan, amele cinsi erkek türlerine alışığız. gördüğümüz zaman "yuh ayı!" der, geçeriz. peki ya bu brad 'e ne demeli? ne diyeceğiz bu herife? ya bu haber yalan ya da insanın kilitlendiği noktalar varmış , bu doğru. demek ki neymiş insan cinsi dış güzellikle değil, iç güzellikle yürüyormuş.

    tabi canım kesin öyledir. türlü türlü sitelerde, kendini kız gibi gösteren, kız isminde nicklerle kendi gibi abazan ruhlu erkekleri aldatan, tatmin olan orangutan cinsinin içi çok güzel mesela.. çirkin olduğundan hayatında eline kız eli değmemiş, palavracı asker lere selam olsun. devam.. bakınız brad abiniz benzer sebeplerle jennifer dan ayrılmış.
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap