277 entry daha
  • 26 yıllık galatasaraylı olan beni hala maçın havasına sokamamış derbi. ha yanlış anlaşılmasın lig ile alakası yok. galatasaray 8. olsa dahi fenerle maçı olduğunda 1 hafta öncesinden heyecan basıyor. aynısı fener için de geçerli. 2000 yılında uefayı almış şampiyonluğa oynayan galatasaray, 6. fener ile oynarken de aynı heyecan vardı.

    ama bu beşiktaşı nedense bu kadar takamıyoruz arkadaş. evin kendini kanıtlamaya çalışan küçük çocuğu gibi. sokakta küçük çocukları dövüp evde abilerine biat eden küçük kardeş işte. derbi kazanamamasını buna benzetebiliriz.

    her zaman da bir bahaneleri oluyor. şampiyon olunca (10 yılda 1 olduğundan bu konu hakkında fazla verimiz yok takdir edersiniz ki) '' hıaaaağ nasıl koyduk allah çok süper haaaaa'' diye bağıran sekiztaş camiası şampiyon olamayınca ''şeyefli üçüncülük, şampiyonluk için şevmediq'' moduna giriyor. çok keyifli ya çok tatlı.

    mesela geçen sene beşiktaş şampiyon olduğunda sokakta zago,holosko formalı adamlar vardı... en son o zaman şampiyon oldukları için en son o zaman forma almışlar. mantıklı tabi :) neyse çocuklar bu sene şampiyon olursanız o sıkıntı yok bak. geçen sene de oldunuz formalar hazırdır :)

    maça geçecek olursak. 40bin galatasaray taraftarı önünde işporta barcelona ne yapacak bakalım. yine şımarık şımarık konuşmaya başlamışlar. biz 4 sene üst üste şampiyon olduk bu kadar şımarmadık arkadaş. demek insan başarıya bu kadar aç olunca biraz bişey gördüğünde götü anında tavana vurabiliyormuş. heh işte o tavana vuran götlerin bugün ineceğini görmek de ayrı bir zevk olacak.

    skor tahminim : 3-1 galatasaray lehine.

    penaltı olur . kırmızı çıkmaz.
794 entry daha
hesabın var mı? giriş yap