7 entry daha
  • erkeklerin cildinin makyaj yapmadan iyi görünmesi diye bir şey yok, erkeklerin cildinin makyaj yapmadan iyi göründüğüne kadınları inandırması diye bir şey var. kadınlar size soruyorum, siz hiç bir erkeğin rahatından ödün verdiğini gördünüz mü? böyle rahatsız, katakullisi bol, uğraştırıcı işleri biz severiz, onlar sıvışmanın yolunu bulur.

    ya ben düşünüyorum, bu topuklu ayakkabı mesela, avrupa' da etrafın pis olmasından çıkmış falan filan, belki o dönem erkekler de giydi tam hakim değilim konuya, peki şu an? neden hala giymeye devam ediyoruz? nesillerdir kaşınıyoruz da ondan.

    ya bak bi sakal tıraşı vardı yaptıkları, onu da ay kirli sakal çok seksi, ay sakalsız erkek olur mu falan diye diye algımızla oynayıp, punduna getirdiler. bunlar, bundan 20 sene önce böyle sakallı gezseler, at hırsızı denirdi, şimdi seksi diyoruz hep bir ağızdan. erkekler de diyor ki ama kadınlar böyle seviyor, o yüzden bıraktık tıraşı.
    ya bırak tıraşı, az çakal değilsiniz.

    bir erkeğin o makyaj adımlarını yapabilme ihtimali yok, onlar bizim gibi hayatlarını zorlaştıracak şeyleri gündemlerine almazlar, hatta olanları da gündemlerinden bir bir çıkarıyorlar. biz kadınlar her gün ay yok concealer, yok highlighter, yok kontör ekledikçe ekliyoruz maşallah.

    bak geçen yaz no make up movement başlattı alicia keys, ya tutar mı o akım bir düşün? ünlüler ben de varım bu akımda derken bile makyajlıydı fotolarda, tutmadı da keza. biz napıyoruz makyaj yapmamış gibi makyaj yapıyoruz. ten rengi far sürelim de sürdüğümüz anlaşılmasın falan.

    yani tıraş losyonu sürsün de, vay be bakımlı adammış diyelim. bak o da tahriş falan olmasın diye yani, onun bile mantıklı bir sebebi var.
277 entry daha
hesabın var mı? giriş yap