4 entry daha
  • ben 30 tl'ye pijama satıyorum, aynısını siz akmerkez'de 150 tl'ye alıyosunuz aynı marka ile bu arada...

    şimdi küçük esnaf sayılmam ama burda atıp tutanların hepsi avm gülü sanıyorum. mesela penti'ye gidiyosunuz 60 tl'ye sütyen alıyosunuz ama ben aynısını 25 tl'ye satınca ölsün gebersin ben oluyorum. yahu avm denen yerler her şeyin pahalı fiyata romantik şekilde sizlere yerleştirildiği yerler. anlayamadınız değil mi hala bunu? ama sorsan biz kazıkçıyız değil mi... ayrıca türkiye gerçeklerine çok uzaksınız sanıyorum! herkes victoria secret don alıyor erkekler vakko giyiyor sanıyosunuz sanırım.

    istanbul'un yarısı eminönü civarında alışveriş yapıyor hala hatırlatayım, herkes herkesi kendi gibi yaşıyor sanıyor ben ona yanıyorum. ki bahsedilen yer sözlük! yahu yarımız 2000 tl maaşa ay sonunu getiremiyoruz ama alışverişi büyük kurumsal markalardan yapıyoruz anlaşılan.

    kurumsal markaların pahalı olmadığını iddia edene hareket çekerim bu arada, adamın kurumsallık giderini tek tek siz ödüyosunuz, ama 90 tl'ye jean alınca bunu ucuz sanıyosunuz değil mi? aynısı eminönü civarı 40-50 tl haberiniz olsun. arada bir kaç istisna var lcw gibi. ama onun gibi kaç tane marka var allah aşkına birisi saysın.

    bahsettiğim tekstil sektörü için geçerliydi bu arada, market bakkal tarzı konularda haklı olma ihtimaliniz kesinlikle var. ama zaten yaşayan bakkal da pek kalmadı hepsini yiyip bitirdiler.
20 entry daha
hesabın var mı? giriş yap