1 entry daha
  • online rekabetçi içeriğine sahip, gerçek zamanlı multiplayer bir avcılık fps-rpg oyundur. bir önceki oyun olan thehunter'ın yeni versiyonu diyeceğim ama, firma bu yeni oyunun, önceki oyunun devamı niteliğinde olmadığını, iki farklı oyun olduğunu ve her ikisini de güncellemeye devam edeceklerini söylüyor... bilmem ne diyeyim, bıktık artık şu para hırsınızdan! bu oyun varken kim dönüp bakacak ona acaba? zaten ota boka para istiyordunuz, yeni oyun en azından "satın al ve oyna" mentalitesine sahip, ilk oyun gibi free2play maskesi altında hardcore bir pay2win değil en azından. premium olayı falan yok yani. artık kimse dönüp bakmaz eskisine, hiç şüpheniz olmasın.

    bir önceki oyunu yıllarca oynamış ve dünya kadar para harcamış birisi olarak, yeni oyunun çıkacağını duyduğumda gerçekten çok heyecanlanmıştım. günlerce bekledim, nihayetinde 16 şubat'ta çıktı ve 3-4 gün önce aldım.

    hani nasıl tarif edilir bilmiyorum inanın; varlık içinde yokluk mu desem, varoş semtin güzel kızı mı desem bilemedim... oyun oynanabilirliği açısından, görsel ve işitsel bakımdan, gerçekçilik bakımından yine gayet iyi. ancak o bug'lar nedir arkadaş?!? bu oyun early-access değil ki bu kadar bug olsun? early-access değil ama belli ki öyle olmalıymış...

    bu firmanın üçkağıtçılıklarına ilk oyundan* alışkınım. bununla ilgili görüşlerimi de buraya yazmayacağım, şuradan okuyabilirsiniz. hatta bence bu entry'ye devam etmeden onu okuyun. sonra bu cümleden devam edersiniz.

    şu anki haliyle gerçekten aşırı bug içeriyor. ayrıca ilk oyundaki birçok araç-gereç, silah, mühimmat, hayvan ve avlak da yok. dedim ya, ben bu adamlarım ciğerini bilirim; ne kadar üçkağıtçı olabileceklerini tahmin edebiliyorum. bunların hepsini dlc olarak çıkaracaklar ve hepsi için para isteyecekler. bunu zaten kendileri de söylemişti tamam ama, emin olun söylediklerinden çok daha fazla şeyi dlc olarak karşımıza çıkaracaklar. benim gibi oyunun hastasıysanız da paşa paşa alacaksınız maalesef...

    bazı av arkadaşlarım steam'de "bunu alacağınıza cabela's big game pro hunting alın çok daha memnun kalırsınız!" gibi yorumlar yapıyor. evet bu oyun da gerçekten harika ama maalesef bir alternatif değil. çünkü multiplayer desteği yok ve online rekabetçi moda sahip değil. ilk oyunda olduğu gibi bu oyunda da birçok müsabaka ve yarışma olacak***. misal, "24 saatlik bir süre zarfında en iyi karacayı vur" gibi bir yarışma olacak ve oyuncular sanki bir rpg oynuyormuş gibi, birincilik için avlanacaklar. bu oyunu cabela's big game pro hunting'den ayıran olay da bu zaten... keşke bu online rekabetçi fikrini cabela's ekibi düşünseymiş... en azından bu kadar üçkağıtçı ve paragöz olmazlardı diye düşünüyorum. bu türde tek oluşlarını kullanıyorlar adeta.

    neyse sakinim... şu bug'lar temizlendiğinde güzel olacak bana güvenin.

    edit: imla...
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap