1303 entry daha
  • 2015 seçimlerinden beri süregelen psikolojik saldırının en büyük hedefi olmuş bir kadın için 'ulusal duruş onur ödülü'nü alması çok önemli birşey. bu ülkenin gerçekten ne kadar yaşanılası olduğunu ama bize ve bilhassa ünlülere ne kadar psikolojik şiddet uygulanarak hayattan soğuttukları ortaya çıkıyor. 1,5 yıldır devam eden bu süreçte gerek kendisine, doğmamış bebeğine, eşine, ailesine ve onu seven herkese ağıza alınmayacak küfürler edildi. bugün girin twitter'da ismini arayın aynı türler yine peydahlanmış ama bu kez aldığı ödülün verdiği gururla bu yorumlara ne kendisi ne de sevenleri takılmayacaktır/takılmayacağız.

    bir oyuncunun oyunculuğunu beğenmezsin, oynadığı film dizileri izlemezsin anlarım. lakin doğmamış bebeğine, ailesine, kutsalına dil uzatmak, üstelik bunu oynadığı karakterler baz alınarak ve siyasi kimliği üzerinden yapmak hangi insanlığa sığar?

    en acısı da bunu sözde "dindar, müslüman" geçinen kesimin yapıyor olması. söylesenize hangi dine müslümanlığa sığar sizin bu yaptığınız?

    ödülü alırken yaptığı gözleri dolu dolu konuşma yüreğime bir taş oturttu. biz sosyal medyada takip edip bu kadar sinirlenip üzülüyorsak kim bilir bu süreçte o ne yaşamıştır?

    umursamaz tavrının altında çok duygusal, kırılgan, naif bir kadın olduğunu biliyordum. seni seviyoruz beren.

    bu aradaaa,

    --- spoiler ---

    kürk mantolu madonna is loading?
    --- spoiler ---

    hadi inşallah :)
1270 entry daha
hesabın var mı? giriş yap