5 entry daha
  • biz burada ülkedeki milyonlarca insanın ekşi sözlük'ten haberdar olduğunu sanarak kendimizi eylerken durumun hiç de öyle olmadığını anladığım andan beri özellikle okuyucular için son derece gerekli olduğunu düşündüğüm ve sözlüğe sadece okumak ya da bir şeyler araştırmak için gelenlerin işine yarayacak birkaç bilgi vererek katkı sağlamak istediğim kılavuzdur.

    eğer bir şey aramak istiyorsanız sayfanın tepesinde bulunan arama bölümüne aramak istediğiniz konu başlığını yazıp büyüteç ikonuna tıklayarak ulaşabilirsiniz. diyelim ki aradığınız şey biraz daha alengirli bazı kelimeler içeriyor ve arama kutusundaki otomatik tamamlamayla size önerilen başlıklardan hiçbiri size uymuyor o zaman arama kutucuğunun sağ alt köşesinde bulunan ok işaretine tıklayarak daha geniş çaplı bir arama yapabilirsiniz.

    eğer içinde özellikle bir kelimenin bulunduğu başlıkların tamamını görmek istiyorsanız o zaman da söz konusu kelimeyi kutuya yazıp yine arama kutusunun sağ alt köşesinde bulunan ok işaretine tıklarsanız bütün başlıklar sayfanın sol tarafında sıralanacaktır.

    bir yazarın bütün entrylerine yazar ismini, başına @ işareti koyup aratarak ulaşabilirsiniz. başında @ işareti olmadan arama yaparsanız yazarın entrylerine değil ismine açılan başlığa yönlendirilirsiniz.

    aklıma gelenler bunlar, güle güle kullanınız efendim.
18 entry daha
hesabın var mı? giriş yap