• ikizler burcu insanının çocuk tarafıdır. heveslidir. heves ettiği şey her ne ise geçerli bir sebepten dahi ertelenecek olsa kendi içinde küser önce bi.. kendi içindeki samanlıkta iğne arar durur neden bööle oldu ki diye, pofffladıkça pofflar, azcık caz yapar, biraz sessizleşir.. sonra kendi gönlünü almasını kendi bilir. az bi durulur, ipin ucunu bulup da çekebilirse zaten ortadaki sebebi anca anlar; "haaaa" der, hevesi kaldığı yerden yeniden canlanır... taşikardik dengesizliği samimi olduğundandır.

    kendini rahat hissettiği an neşesinin vücudunda bulduğu hiperaktivite ile şımarır sonra.. kendinden menkul heyecanıyla, bazen alakasız tellerden çalıp, bir o uca bir bu uca giden ve habire değişen fikirlerle okur, izler, yazar, çizer, yapar, eder, gider, gelir ve iş bitti mi yokoluverir…o hallerini bilen, gönüllü deliliğini paylaşabildiği çok az insan vardır. bir elin parmakları mı? yok beea o kadar bile değil. kendisini tanımayan, geçmişini bilmeyen birilerinin yanında şımarmaz zati.. ondan sebep" inanmak", "güvenmek" "olduğu hali ile kabul edilmek" fiiline benzer onun için şımarmak..

    yetenekli ve becerikli olmakla birlikte* üşengeçliği dillere destandır. niyeti yoksa, canı istemiyorsa, hiiiiç havasında değilse çişini bile yapmaz. dolunayı bahane eder de şurdan şuraya kıpırdamamak için günü miskinlik zamanı ilan eder. ola ki kendisini bulaşık yıkamış görürseniz bilin ki kesin ya tabak çanak ile ya su ile ya da lavabo ile oynamıştır. bunlardan hiç biri değilse canı istediği için yıkamıştır. fazla bulaşmayın kendi haline bırakın; samimiyetle el attıysa yapmak ister, zati istemiyorsa dokunmaz bile hiç bir şeye.

    hayat le işte.. şımarabilmek, buna zemin hazırlayabilmek ile.. başka türlü tadı gerçekten olmuyor. ve her daim ikizler burcu çocuğu bunları yaşadıkça "iyi ki.." der, kendi kendine gülümser.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap