3 entry daha
  • sürekli yapmaması gerektiğini düşündüğü şeyleri yapan ve mütemadiyen depresyona girip çıkan, intihara meyilli garip biri.

    orta doğulu ailesi bunu utanç kaynağı olarak görüyor anladığım kadarıyla, sürekli youtube'da karşıma çıktığı için hakkında ister istemez bazı şeyler biliyorum. izlemek istemesem de öyle başlıklar atıyor ki, clickbait'in ustası resmen. tıklamak zorunda hissediyorum. son birkaç aydır video yüklemiyormuş, az önce bir videoda karşıma çıkınca bakayım dedim kanalına, kanalındaki bazı videoları ve son videosunu silmiş.

    müslüman olmasına rağmen ailesini üzmemek için islamın çok sıcak bakmadığı eylemlerini bir dönem gizliyordu (dövme yaptırmak, evli olmadığı bir kız arkadaşla sarmaş dolaş olmak da bunlara dahil) son zamanlarda artık buna gerek duymuyor gibiydi. ailesinin karşı çıkacağına çok emin olduğu şeyleri kamera karşısında yapmaya başlamıştı.

    en son kendini çok değişik bir şekle sokmuştu, tipi falan kaymıştı (aşağıdaki videodaki saçına bakın mesela, saçsızlıktan epey şikayetçiydi, garip bir şey yapmış kendine) ve kendini kandırırcasına çok mutluyum imajı çizmeye çalışıyordu.

    sildiği son videosunu başka birisi yüklemiş: https://www.youtube.com/watch?v=ihzyvs87vwq

    istanbul'a da gelip drone uçurmuştu, kanalında videosu duruyordur belki. kötü niyetli biri olduğunu düşünmüyorum genel itibariyle ama youtube'un ve ilginin bu adamın hayatını kararttığına inanıyorum. güzel paralar kaldırdı kankası roman atwood ile birlikte turneye çıkarak ama yine de para her zaman her şeyi çözmüyor gibi.

    edit: youtube'da "reddit cringe compilation" diye bir videoda bunun mallıklarından birine denk geldim kanalına bakayım dedim, bütün videolarını silmiş, 3 kanalı da bomboş şu anda, bir tane müzik videosu koymuş, izlemedim ama muhtemelen kötüdür. sonu iyi olmayacak bu adamın, çok sorunlu çok.
hesabın var mı? giriş yap