68 entry daha
  • e şimdi darbe oldu, yapılan belli, kemalist-ulusalcı bir darbe olmadığı belliydi, bilakis darbe girişimi sıçınca ilk gününde ergenekon operasyonu ile cemaatçilerin içeri tıktığı ulusalcılar çıktılar ve temizlik harekatını yürütmeye başladılar, bir günde görevine döndüler.. "o zaman bu darbe bir akp komplosudur"a geliyor burdan cemaat zombileri. yemezler.

    orduda yargıda 30 yıldır robot sürülerini örgütleyen sanki ebemdi.. 2007-2013 arası yüzlerce kişiyi içeri atmak için savcı polis hakim ortaklaşa iş çeviren, bu potansiyeli ile herkesi ısırabileceğini gösterip on binlerce yüzbinlerce kritik yerdeki kişiyi kendi menfaatine "hizaya getiren" bu cemaat idi.

    bütün bunlar yokmuş, devran tersine dönüp de tasfiye aşamasında çaresizce meczupça huruç etmemiş gibi şimdi "ortada tuhaflıklar var, delil yok" falan diyorlar. sanki fethullahın darbe yapın derkenki videosu çıksa ona da açıklama bulup milleti kandırmaya çalışmayacaklarmış gibi. sanki bu akıl hastalarının bir kısmı kendisini bile inandırmayacakmış gibi, adamlarda kafa beyin yanmış, kötü olduklarını yanlış olduklarını algılamaları imkansız. en son noktada, hiç inkar edemeyeni, kendine ve başkasına karşı dürüst konuşabilse hayatında bir defa, bu defa da darbe girişimi iyiydi haklıydı der..

    darbe girişimi hakkında bilmediklerimiz bilinmezler var ama bildiklerimiz de var, bunlar sizin hesabınızı kesmeye yeter. en önemlisi cemaat hakkında bildiklerimiz var, bunlar bizim için yeterli, ağlak sosyopat bir vaizin sürüsü, bir kaç nesli devşirdiğiniz iğfal ettiğiniz yeter ülkenin geleceğini bitirdiniz, bitin gidin artık...
44 entry daha
hesabın var mı? giriş yap