• bir ak parti eseridir. buyrun inceleyin.

    http://i.hizliresim.com/7q70yn.jpg

    organize bir şekilde "bu resim fotoşop" diyen ak-troller var. google earth'den şöyle biraz geçmişe giderek bizzat inceleyebilirsiniz. ne meydanda, ne de meydana çıkan o upuzun caddede bir tane ağaç bırakmamışlar. yemin ediyorum insan falan değil bunlar. insan kostümüyle aramızda dolaşan bir takım yaratıklar.

    katliamın boyutu öyle böyle değil arkadaşlar. ne siz sorun, ne ben söyliyim. meydana çıkan istasyon caddesi ve devamında bir tane ağaç kalmamış. şu an ekrana aptal gibi bakıyorum. burada 1000'den fazla ağaç kesilmiş. akıl alır gibi değil. paris, londra, hamburg esintileri yaşatan yemyeşil bir kenti gözlerini kırpmadan yok etmiş adamlar. asıl ilginç olan şu, halk tüm olan biteni öküzün treni izlediği gibi izlemiş. böylesi bir kepazeliğin üstüne tez falan yazılması lazım. 15 yıllık akp iktidarının özeti olmuş resmen. demek ki gezi'de kaybettiğimiz canlar boşuna değilmiş. haysiyetli, şerefli bir insan olmak harbiden cesaret işi bu ülkede.

    ve son olarak..

    tekrardan istasyon caddesine geri dönmek istiyorum. zira burası çok önemli.

    akp'den önce.

    akp'den sonra

    eğer yarın sivaslıların katkısıyla "evet" çıkarsa bırakın kim ne yapıyorsa yapsın. karışmayın sakın. bırakın bölsünler. bırakın çözsünler. bırakın amına koysunlar bu ülkenin. müstehaktır. böyle ülke bölünmeyecek de hangi ülke bölünecek? olursa ispanya modeli olur zaten. gider ege'ye kendi medeniyetimizi kurarız aslanlar gibi. bu adamların bize ve çocuklarımıza vaad edeceği bir gelecek olamaz.

    ek: ak-troller "ağaçlar akp zamanında değil, büyük birlik partisi zamanında kesildi" diyorlar. ben hayatımda bu kadar organize orospu çocuğunu bir arada görmedim. sakın kulak asmayın. işte örnek haber. ayrıca ana caddeler belediye'ye değil karayollarına aittir. zaten sivas kenti büyükşehir bile değil.
155 entry daha
hesabın var mı? giriş yap