14 entry daha
  • abicim, bir buçuk dakikalık fragmanı izledim, iptalim. oha, ülkeden çıkan işin kalitesine bakar mısın abi şaka mı bu?

    hani millet böyle kült karakterlerin filmlerini filan bekler ya. amk, hakkında izlediğim fragmanı dışında en ufak bi' fikrimin olmadığı bi' belgeseli işte o heyecanla izlemeyi bekliyorum. lan planet earth'ün ikinci sezonunu böyle heyecanlı beklemedim, bi' gram abartıyorsam, viral kasıyorsam adam değilim.

    (bkz: yunus ozan korkut)

    edit: sadece tek fragmanını izleyerek vardığım kanı odur ki; tarihçeme şerh olsun, bu adam ileride yaptığı işlerle adını çok defa duyuracaktır.

    edit2: dayanamadım ve tekrar kere fragmanını izleyip ince işçilikleri taradım, detaylarda boğuldum, diyalogları kafamda masaya yatırıp üzerine düşündüm filan. insanıyla çok ayrı bi' üne kavuşmuş adana'ya ait bu tipte bi' filmi çekebilmek için, adana'yı ciddi bilmek lazım. çünkü filmden kaptığım şey, benim için über anormal olan anların, esasında görüntülerdeki kişilerin rutini olmasıyla ilgili. bu ikisini yakalamak için de hem iyi perspektife sahip olmak hem de ele aldığın konuya hayvani hakim olman gerek. yazar adanalı çıksa, bu insanların içinden çıksa şaşırmam, çok net.

    edit:3 yönetmen zaten adanalıymış.* heyecan yapmayın, eylül-ekim gibi salonlara düşecekmiş gençler. teyitli bilgi.
103 entry daha
hesabın var mı? giriş yap