23 entry daha
  • 1-kabul ediyorum.türkiye'de senaristler kızağa bağlı köpekler gibi çalışır.kar fırtına kasırga demeden,koşturmacayla geçer hayatları.....fakaaaattt;

    2-senaristler arasında birlik çok zayıf olduğu gibi hepsi birbirinin arkasından konuşur,birbirinin işini kötüler,birbirilerine pislik atıp dururlar.

    3-yıllardır; film ekipleri,setçiler,ışıkçılar,sanat yönetmenleri,prodüksiyon reji ekibi filan; detroit fahişeleri gibi gece gündüz düzüldüler.tek allahın senaristi bile,tek bir senarist bile film ekiplerine sahip çıkmamıştır.arkadaşları için tek bir protesto tek bir etkili eylem söylem de bulunmamışlardır.

    4-senaristler yapımcıların itliğini yapmayı tercih etmişlerdir.

    5-senaristler ; ben aldığım paraya bakarım; mantığıyla sektörün anasını sikmişlerdir.

    6-senaristler arasında yıllardır batıdaki dizileri ve filmleri birebir kopyalayan yüzlerce sahtekar olmasına rağmen,tek 1 tepki gösteren olmamıştır.

    7-senaristler parayı hamuduyla götürürken; ezilen ve 20 saat çalışıp basur olan dizi ekibi arkadaşlarının ücretlerinin ve çalışma saatlerinin düzeltilmesi için hiçbir söylemde bulunmadıkları gibi,kendim şahidim çoğu ekibe hakaret eder.

    8-senaristlerin amk.

    9-iş kendi götlerine dayanınca seslerini çıkaranların amk.

    10-sadece kendileri için eylem yapıp; esas bu işin hamallığını yapan gariban film emekçilerini böcek gibi gören senaristlerin amk.

    evet eyleminiz hayırlı olsun,şerefli senaristler.
273 entry daha
hesabın var mı? giriş yap