11 entry daha
  • atatürk ne yaptı ki, osmanlı gibisi yok polemiği ile insanlara boş midelerini unutturup, iki safta kutuplaşmalarının sağlandığı günümüz politikasının benzeri bir entaridir.

    barış manço ve erkin babayı bi tarafa alıp, karşısına bülent ortaçgil ve fikret kızılok'u koyuyor. başlıyor bir tarafın artık kutsalı olmuş değerine giydirmeye. bu şekilde okuyanların tepki verip sinirlenmesini sağlıyor. sinirlenen insan toplumlarının kontrolü kaybedip, düşünmeden tepki vereceğini iyi biliyor.

    ikinci aşamada tarafını seçe zorluyor. lan dördünü de seviyoz biz olmuyor mu öyle ? yok bir tarafı mutlaka seçmen gerek, yoksa bertarafsın diyor. bu arada entry girenler o sinirle birbirinin kutsalına bulaşıyor. bunu troller yapıyor, ilk kıvılcımları onlar tutuşturuyor. provokasyonlar havalarda uçuşuyor, ,ortalık toz dumana boğuluyor.

    sonunda bi bakmışız ki; barış- erkin karşısında bülent- fikret isimli parti bayraklarını sallayarak nefretle mal gibi sokaklarda yürüyoruz..

    başlığı açan thechamber tabiki de çok mutlu. bülent- fikret partisi genel başkanı seçilip iktidara geliyor. anlamsız öfke enerjisininden iktidar enerjisi üretmenin yolunu keşfediyor. ne zaman sıkışsa, taraftarlarını konsolide etmek için barış-
    erkin'e " iki mayhoş" filan diyip gündemi değiştiriyor.
    milletin kıçında donu olmasa da gurur duydukları, kendilerini buldukları, aidiyet duydukları bir bülent - fikret partileri var artık.

    an itibariyle " thechamber'ım sen çok yaşaaa, vur de vuralım, kır de kıralım " diye bilinçsizce bağırıyorlar dışarlarda. bu arada biz mi napıyoz?

    bizde barış - erkin partisinde sinmiş estarabim çekiyoruz*
1226 entry daha
hesabın var mı? giriş yap