5 entry daha
  • aubrey'nin editinin çok kötü olması üzmektedir. editten sierra, brad, troyzan gibi önceki sezonların silik ve sinir bozucu tiplerinin bu sezon çok ilerleyeceği ne yazık ki çıkarılabilmektedir. aynı şekilde andrea da varla yok arasında şimdiye kadar. daha çok görmek isteriz.

    ilk 4 boot caleb hariç çok baba isimler gitti. (ciera için "meh" diyorum : "i voted my mom out" muhabbeti çok baymıştı, first boot olmasına sevindim bile)

    jt ne kadar mal olsa da gitmesi üzdü.jeff "if you have hidden immunity idol " diye başladığında ekran başında "play your idol " diye bağırırken buldum kendimi. gel gör ki exit interviewlarına göre adam kendine o kadar malca güveniyormuş ki idol'unu tribal'a getirmemiş bile yanında. o zaman iyi ki gitmiş diyoruz.

    son olarak sandra'yı izlemek eğlenceli ama asıl queen'imiz parvati shallow'dur. adı game changers olan bu sezon da keşke olsaydı dedirtendir ...

    parvati'ye ek olarak her ne kadar sevmiyor olsam da survivor'ın asıl game changer'ı russell hantz'in bu sezonda yer almaması , davet bile edilmemiş olması saçmalıktır. bildiğim kadarıyla cbs'le aralarında tatsız bir atışma olmuş, büyük ihtimalle kendisi bir daha hiç geri dönmeyecek ve akıllarda bir survivor legendi olarak kalmaya devam edecektir.

    ps: sözlükte bulmayı hiç ummadığım başlıktı.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap