31194 entry daha
  • dünya ne tuhaf değil mi,gençliğinde sürekli vesayet rejimini eleştir,tek parti chp dönemindeki zulümleri ortaya dök,günün sonunda kırklı yılların chp'sine dönüş.

    bu anda partisi akp'nin ve kendisinin kırklı yılların chp'sinden tek farkı kalmamıştır. parti devlet olmuştur. valiler,rektörler cümle mülki amir hatta imamlar dahi neredeyse resmen akp'nin neferleri olarak görev yapmaktadır. referandumda adil bir propoganda süreci geçirilmemiştir.

    16 nisan da evet çıkarsa tek adam olmayacaktır, bu anda zaten tek adamdır ne akp'nin içinde ne de devlet kademesinde kendine muhalif olup da varlığını sürdürme şansı olan kimse yoktur. ve bu referanduma giderek kandırılmaktadır zira referandum sonrası ülkede her ne olursa sorumlusu o olacaktır. sadece o, çünkü tek adamlığı tescil edilecektir, herkesi o atayacak ve her şeyi o yönetecektir üstelik kimseye sormadan ve danışmadan. tüm hatalar onun olacaktır, gideceği nokta bugün de bir yerde okuduğum üzere enver paşa'nın makamıdır. enver tek karar verici idi ve sonuç ali osman'ı teker meker tarih sahnesinden sildiler.

    işi çok zor olacaktır,birbiri ile çelişen onlarca bilgi arasından doğru kararı çoğu kez veremeyecektir. sorun olunca bütün başlar ve parmaklar ona dönecektir. üstelik abd siyasal islamı tasviye etme yolunda ilerlerken bir siyasal islam lideri olarak bu işleri görmeye kalkacaktır.

    bu anda düşük profilli olduğu söylenen başbakan binali yıldırım dahi bir sene içersinde eskimiştir.

    ve bu anda türkiye tüm sorunlarını halının altına süpürmektedir,türkiye büyük ve önemli bir ülkedir,kimse tek başına düzgünce yönetemedi.

    sanırım motorları maviliklere sürmeden önce çok zor günler göreceğiz.
42485 entry daha
hesabın var mı? giriş yap