24 entry daha
  • vokalleri önde, davulu arka planda, basları doyurucu ve tizleri kulak tırmalamayan bir kulaklık. tiz seslerde (özellikle crash ve hi-hat seslerinde) çokça yaşadığım sivrilme durumunu hiç yaşamadım. kendi müzik algıma oldukça uyan bir alet. ses seviyesi kullandığınız alete göre değişiyor. telefondan yüksek ses almanız zor, o kadar kuvvetli ses çıkışı veren telefon var mı emin değilim. ama hp ve lenovo'nun bazı laptoplarında çok yüksek ve tertemiz ses aldım.

    ben açıkçası kulaklık inceleme olayına pek güvenemiyorum. herkesin algısı, kulağı başka. kimisi cx 300 çok iyi derken, ben 3 dk dinleyemedim örneğin. zaten 320kbps veya flac dinlemiyorsanız, boşuna kulaklığa bu kadar para vermeyin. alın bir 50 liralık sony vs. işinizi görsün.

    tiz sesleri duymayı daha çok seven bir insan bu kulaklığı sevmeyecektir. ben ağırlıklı olarak rock, metal, blues ve çok sesli müzik dinleyen bir insan olarak çok sevdim. yüksek baslı pop şarkıları çok dinlemesem de, bu kulaklık bazen bana bunları bile açtırıyordu doğrusu.

    son olarak, ben bu kulaklığı kaybettim sözlük. gözüm gibi baktığım, kılıf bulup sakladığım aleti kaybettim. şimdi tekrar para bayılıp aynısını almak da çok keriz hissettiriyor. acaba fırsat bu fırsat bir üst seviye kulaklıklara baksam mı diye düşünüp kararsızları oynuyorum. üstelik sesini de oldukça sevdiğim bir kulaklık halihazırda. acım büyük.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap