5 entry daha
  • audi, mercedes, bmw gibi daha pek çok firmanın, sipariş sırasında alıcılarına sunduğu opsiyon listelerinde yer alan "model - motor ibaresi iptali" seçeneğinin seçilmesi halinde de ortaya çıkabilen durum.

    şimdi efenim neden böyle birşey ister o aracın sahibi...

    kimileri baz versiyon bir araç alıp, donanım paketleriyle üst model ayarına getirip model ibaresini iptal eder ki kendince kötü duruma düşmesin... kimisi de aracının bagaj kapağında etiketi olsun istemeyebilir. veya o arabaya kaç para verdiğini gösterebilecek bir ibarenin görünmesini istemeyebilir. kimisi de görüntü olarak hoşuna gitmediği için yapabilir.

    model yazısının olmadığı bir araç gördüğümde benim ilk aklıma gelen, bu aracın sahibinin düşük motor hacmini/motor gücünü veya modelin alt versiyonlarından olduğunu göstermemek için böylesi bir yola başvurmuş olduğu.

    bu mantığın bir diğer değişik versiyonu da, aracında hiçbiri olmamasına rağmen, koni, kingdragon vb. markaların stickerlarını alıp, ön çamurluklar başta olmak üzere aracının çeşitli yerlerine yapıştıranlarda da görülebilir, ben bunların içinde en çok "oz racing" stickerı yapıştırıp da jant kapağı ile gezenlere gülüyorum.

    ancak ne türlü olursa olsun bu durum*, 316i alıp bu yazıyı söktürüp yerine m3 ibaresi yapıştıranlardan iyidir.*
50 entry daha
hesabın var mı? giriş yap