aynı isimde "the red pill (video oyunu)" başlığı da var
98 entry daha
  • gunlerdir bu baslik karsima cikiyor ve okuyorum o zaman bide kadin gozunden bi yazi okumus olun istedim. 4 yillik evliyim ve esim buradaki tum o entrylere gore bi alfa gorunumlu beta erkek. 3 yillik bi sevgililik nisanliliktan sonrada hayatlarimizi birlestirdik. ayni zamanda kendisi hem bi beta hemde hayatima giren ilk erkek. sizin tabirinize uyayim hatta. esim opustugum surtustugum dokundugum sikini tuttugum onune domaldigim amimi parmaklattigim agzima bosalan duvardan duvara kendimi siktirdigim kucaginda hopladigim altinda inledigimde ilk erkek. su hesabi bilse bu kadar acik yazdigim icin agzima sicar neyseki anonimiz. bu biz kadinlari iyice ahlakiz orospu olarak tanimlayanlar icindi. simdi sira benim yazacaklarimda. kendi arkadas cevremden biliyorumki ne kadar agir yazmis olsalarda haklilik payi yok degil. malesef bahsettikleri cogu sey dogru.

    evrimsel psikolojiymis oymus buymus icgudulermis ben onlardan anlamam. anne oldugumdan beri onceligim dunya meselerine kiyasla kizimin meseleleri oldu. nasil iyi bi anne olabilirim ona bi anne olarak ben ne verebilirimle daha cok ilgileniyorum. ulkenin en iyi universitelerinin birinden mezun oldum ve kariyer yaparken evlendim. hamile kalincada elalemin kariyer gazindansa annelik gudum daha agir basti ve isi biraktim. cok pisman olurum sanmistim ama hic olmadim. artik iyi bi annemiyim iffetli bi kadinmiyim orospumuyum birilerinemi yarandim orasinida bilmiyorum. durust olayim umrumdada degil.

    guzel bi kadinim diyebilirim. dogumdan once barisik oldugumda bi fizigim vardi ama suan o fizigim yok. dogum dogrudan anatomiyi degistiren bi olay. esimse tum su hipergamiye uyuyor gariptirki. yakisikli kasli zeki kulturlu ama gayette bana deger verdigini surekli gosteren biri. hani su nice guy. ne sert davrandi ne baskasiyla kiskandirmaya calisti ne baska bisey aksine genellikle herseyi analiz edip yuzume net bi sekilde konusur. ama genel olarak iliskimizdeki baskin olan odur bunu yalanlayamam. bunlarin hepsini sizin su felsefeniz cercevesinde dogru bulabilirim. ama ben bu adamin hungur hungur agladiginida gordum cocuklastiginida gordum parasizliginida gordum kanser oldugunda o tedavi boyunca kaslarinin eridiginide sacinin sakalinin dokuldugunude gordum ve bigun bile soguma hissetmedim. yani diyorumki ben bu adamin en aciz caresiz halini gordum ve sogumadim. kendi arkadaslarim ondan sana fayda gelmez bak seni sununla tanistiralim dedikleri halde sogumadim. bunuda ben harika kadinim demek icin demiyorum. annemden babamdan boyle gordum ve boyle buyudum. demem odurki butun kadinlar orospudura indirgeyip dogru duzgun adamlarin kafasini bulandirmayin.

    geleyim hemcinslerime. adamlar o kadarda haksiz degiller. hakli olduklari cok yer var ve kendinize gelin bi zahmet. agziniza sican adamlara tapip sonra aglamayin. adamin sana delikten baska bi gozle bakmadigi belliyken ne diye ama beni heyecanlandiriyo diyip altlarina yatiyosunuz. siz bakmayin alfa erkege beta erkege. gunumuz erkekleri gayette duzgun ahlakli yetistirilmis onurlu duyarli erkekler. cogu ileride kuracaklari aile icin fedakarlik yapmaya cok genc yasta basliyolar. ıllaki bi alfa erkek var madem diyelim o zaman fedakar adam alfa adamdir. senin agzina sican seni sarhos edip edip siken adam alfa degildir. adamlar sevdigim kadin mutlu olsun diye ugrasip duruyolarda biz anlamiyoruz. oysa ayni adamlar yok ezikliklerinden yok betaliklarindan dolayi bizim icin ugrasiyo degiller. ne yapiyolarsa sevdiklerinden yapiyolar. siktir cekmeyi yapamadiklarindan degil yapmak istemediklerinden yapmiyolar. dogumdan sonra psikolojim cok bozulmustu. anneligi benimseyemedim bebegimi benimseyemedim. vucuduma baktikca kendimi cirkin bulup esime patladim. aslinda tum korkum bu adam artik beni istemeyecek korkusuydu. bizim kadinlarimizdaki kezbanligi anlamiyorum ama seks gayette onemli bi sey. her sey degil ama onemli bi sey. adam kendimi en igrenc hissettigim halde acik acik anlasana be kadin ben bi tek seni sikmek istiyorum dedi gecti. ben o zaman kendi bedenimle barismaya basladim. bunada simdi hatun ablamiz shittest yapmis adamda testi gecmis dersiniz muhtemelen ama olsun.
2445 entry daha
hesabın var mı? giriş yap