4 entry daha
  • adam diyor ki , sandık kurul üyelerine seçimden önce eğitim verdik fakat hata yaptılar ? taşak mı geçiyorsunuz lan ?!!! hepiniz satılmış şerefsizlersiniz !

    edit : gençler ümit falan yeşertiyorsanız , dikkat çekmek için söyleyeyim ; deniyor ki itirazlar falanlar filanlar 15 gün daha sürer ve ysk resmi sonucu ! açıklar. eee patır patır mühür basarlar ve derler ki ; ''hepi topu hatalı zarf 10.000'miş kardeşim ne tatava yapıyorsunuz''. son lafı da götümüze tıkarlar. tıkadılar da zaten.

    fakat sözümona troller , hileler , ysk'yı ele geçirmeler , adaletsiz seçim propagandaları , muhalif görüşleri konuşturmamalar , terörist ilan etmeler , mağduriyet ayağı çekmeler , verilen rant sözleri ! , gazetecileri içeri atmalar , vekilleri içeri tıkmalar vb. zibilyon tane sebebe rağmen 48.64 ! (sen ona en az 52 de kardeşim ) oy almışsın. ümidini kaybetme ve okumaya devam et. yeni bir suriye , yeni bir ırak istemiyorsan. hakkını hukuksal , kamusal alanda ve doğru yolla ara. tatlı su muhalifliği diyebilirsiniz. ama kimsenin gazına gelme !
50 entry daha
hesabın var mı? giriş yap