3 entry daha
  • köprüleri ve yolları bedava yapacağım ve yakıtı ucuzlatıp araçlardaki ötv'yi kaldıracağım diyecek olan herhangi bir başkan adayı çıkarsa şayet; herkesin bu adaya yönelim göstereceği başkanlık seçimidir.

    emekli amcalarımızın inanmak istemediği konu olsa bile? (iyi hoş diyorsun da bunlar ucuz olursa veya bedava olursa ülke parayı nasıl kazanacak) diye döngünün içine girse de yine o başkan adayının seçim vaati olarak; "üreteceğiz, fabrikalar kuracağız, mega projeler yapacağız, yandaşa ihale vermeyeceğiz. ihaleler tüm kesimi kaplayacak ve herkes yenebildiğince iş alabilecek" der ise eğer yine ön plana çıkacak olan aday olma özelliğini taşıyacaktır.

    şayet; ihalelere her sene aynı kişilerin girmesi. şeffaf olmaması. güven verememesi ve daima güçlü olanların kazanması, zayıfken güçlü olmak isteyenlere fırsat vermemesinden ötürü alt kesimin daha da batmasına sebebiyet vermektedir.

    işte çıkıp bir başkan adayı şunları söylese ne hoş olur değil mi?

    çünkü bir ülkenin ekonomisi alt kesimdeki insanınızın cebindeki para ve onun alım gücüdür.

    yine emekli dedelerimize sesleniyorum? olur mu öyle şey köprüler, sağlık ve diğer hizmetler parasız olursa ülke nasıl para kazanacak diyen o görüşte insanlarımıza sesleniyorum...

    seçim zamanın da afişleri gördünüz değil mi?

    örtülü ödeneğin ne olduğunu biliyorsunuz değil mi?

    seçim afişlerinin nerelere asıldığını ve bu işleri yapan firmaları düşünebiliyorsunuz değil mi?

    o yüzden 2019 da hayırlısı olsun...
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap