8 entry daha
  • duyulması için katkıda bulunmak istediğim rezalet. facebookta gördüğüm mesajı kopyalıyorum;

    "yine metro turizm, yine rezalet.

    bayramın son günü izmir’den sakarya’ya abisi ile dönen arkadaşımız irem şeker; kedisi ile birlikte istanbul’a dönmek için uygun otobüs firmalarını aramış. sadece metro turizm’in ek seferinde yer bulmuş.

    tam otobüse bineceği sırada elindeki kedi kafesini gören muavimden; kafesiyle de olsa hayvan kabul etmediklerini ama biraz para verirse bagajda götürebilecekleri tepkisi görünce sorun çıkmaması adına fazladan ödeme yapmış. başka bir seçeneğinin olmadığını düşündüğü için bunu kabul eden irem; bavulları yerleştirecekleri sırada tuvalete gitme ihtiyacı olunca bavullarının ve kafesin nereye konduğunu görememiş.

    otobüs yola çıktıktan sonra otobüs ful dolu olduğu için mola vermediklerinden kedisini kontrol edemeyeceğinden dolayı endişelenen arkadaşımız irem yine lavaboya gitme bahanesi uydurarak otobüsü durdurup, tuvalete gidip gelmiş ve dönüşte muavine kedisini kontrol etmek istediğini söylemiş.

    muavin de herşey normalmiş gibi sakince “motor” bölümünü açmış ve doğal olarak arkadaşımız şoka girmiş. normalde bavulların bile konulmadığı ve açar açmaz yaklaşık 50 derecelik bir sıcaklığın insanın yüzüne çarptığı bir yerde kedisi sırılsıklam halde ölmek üzere olduğunu görünce geçirdiği kısa bir sinir krizinden sonra hemen veteriner bir arkadaşını arayan (kendisi de tıp öğrencisidir.) ilk yardım amaçlı neler yapması gerektiğini öğrenen arkadaşımız durdukları benzinci de soğuk kompres yapabileceği şeyleri temin edip kedisini kurtarmaya çalışmış.

    onun bu halini gören muavinin saçma sapan kabalıklarına maruz kalmış ve hatta benzincideki insanlar müdahale etmek istediğinde yine aynı muavin onlara da kabalaşmış. oysa ki arkadaşımızın tek istediği hostes koltuğunda oturan kızı kendi yerine almaları ve kötü durumdaki kedisini sadece kalan 1 saatlik sürede yanında kafesi ile tutmakmış. zaten yarı baygın durumda olan hayvancağızı alamayacaklarını, kedinin kullanılan otobüs kadar kıymetli olmadığını kediyi artık bagaja koyabileceğini söylemişler.

    bunun üzerine inmekten başka çaresi kalmayan arkadaşımız bavullarını indirtmiş ve benzincide bir süre mahsur kalmak zorunda kalmış. şans eseri otobüsten indikten sonra aradığı üst sınıftan arkadaşı gelip onları alınca bu zor durumdan kurtulan arkadaşımız halen şokta. kedisine gelecek olursak; şu an çok iyi, kendisini oyuna vermiş durumda.

    arkadaşımızın sizden tek isteği var; bu rezaleti duyurmanız."
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap