5040 entry daha
  • şaka gibi lan.

    şöyle bir okuyorum da hakkında yazılanları, gözlerim kanayacak neredeyse. biri inzaghi'den sonra en büyük balon, öteki ofsayt dışında gol atamaz demeye getirmiş.

    ve muhtemelen bu iki tip de yaklaşık 3 saat önce 23 nisan 2017 galatasaray fenerbahçe maçı'nı izleyip futbola dair çıkarımlar yapıyorlardı.

    hayat harbi garip amına koyim. çok şey yazılır da, yazmaya değmez.

    (bkz: 19 kasım 2013 isveç portekiz maçı)

    şu maçı bir izleyin, bir maç nasıl domine edilir, bir takım nasıl tek başına sırtlanır görün

    edit : adam manchester'da parladığı yıllarda piyasada fenomen, zidane, ronaldinho ve yazmaya üşendiğim tonla adam vardı. çalım atıyor, estetik futbol oynuyor, ingiltere liginin tek başına kaba tabirle amına koyuyordu. bunu ronaldo kadar iyi yapabilen ikinci bir isim gören varsa beri gelsin. sonra herif en büyük olana, real'e geldi ve aynı şeyleri yapmaya devam etti. bu sefer de "bireysel oynuyor, pas vermiyor, anca şov yapıyor, daha çok gol istiyoruz, messi senede 40 gol atıyor" dediniz. adamda "he amına goyim öyle mi? yok la çalım falan atmak, direk gol atmaya gidiyoruz" diye yardırmaya başladı, onu da beğenmediniz. etrafındaki oyuncular hep değişti, messi gibi yıllarca aynı adamlarla oynamadı. halı sahada bile "abi biz ahmetle daha iyi anlaşıyoruz aynı takımda olalım" diyen tipler iş ronaldo olunca sikine dahi takmıyor bu mevzuyu.

    bu kadarını dahi zorla yazdım, beyin yetmezliğinden ölebilirsiniz.
13636 entry daha
hesabın var mı? giriş yap