665 entry daha
  • ben ve kardeşimin evi olarak iki hanede ve ayrıca da iş yerimde uyguladığımız boykot. toplam yaklaşık 20 kişilik bir tüketici grubundan bahsediyoruz. çevreme de söyledim haberi olmayanlar vardı onlar da hemen uygulamaya başladılar.

    burada salak salak boykotun işe yaramadığını (bkz: üç kuruşluk parasıyla boykot yapan ekşici) yazıp küçük görenlere aldırış etmeyin.

    rte referandum kampanyası boyunca hayırcılara demediğini bırakmadı. terörist olduk, cehennemlik kafir olduk, vatan haini olduk, olduk oğlu olduk... milli gelire en büyük katkısı olan bölgelerden hayır çıktı. en çok korktukları başlarına geliyor. onun için sözlükteki paralı trollere emir veriyorlar yapılanı önemsiz ve etkisiz göstermek için...çünkü bu tip etkisi olmayacakmış gibi görünen boykotların işe yaradığını görünce insanlar daha etkili ve geniş kapsamlı organizasyonlar da yapabilirler.

    sen bu boykotun önemini bir de selim yaşar'a sor bakalım etkisi var mı yok mu? iki yalakalık yapacağım diye durup dururken krize soktu şirketini. bu nedenle aktrollere aldanmayın işe yarıyor #pınarürünleriboykot.

    edit: noktalama işaretleri...
4875 entry daha
hesabın var mı? giriş yap