• şurada görüldüğü gibi ameliyattaki hastasının önce fotoğrafını facebook'ta paylaşan, üstüne de cinsel kimliği ile dalga geçen doktor ibrahim arif tarhan'dır.

    bu öncelikle tabipler odasına bir duyurudur. doktorun yaptığı suçtur. şikayetçi olması durumunda hasta, umuyorum ki cinsel kimliği yüzünden ayrımcılığa uğrayıp hakkını araması engellenmez ve adalet yerini bulur.

    edit: şurada ve şurada "ben kalp cerrahıyım. görüntüyü internetten aldım." demiş. "demek sizin bir hastanız olsa böyle yapacaktınız, fark etmez." diyen kişiye "ben size hakaret davası açacağım." diye de üste çıkmış doktorumuz. kendisini ünlü etti bir türlü, sildirsin işbu entry'i de bekliyoruz.

    edit2: fotoğrafları paylaşırken "kendi hastam değil." diye paylaşmamış. eleştiri geldikten sonra "internetten buldum." demiştir. internetten bulduğu fotoğrafı paylaştığını belirten doktora böyle başlık açmadım yani anlayacağınız. entry'i de değiştirmedim, bunu edit diye girdim ki aşağıya entry girenlerin yazdıkları havada kalmasın. bir doktorun ameliyat fotoğrafı paylaştığında onun kendi hastası olduğunu düşünmekten daha doğal bir şey olamaz diye düşünüyorum. ayrıca bu demek değildir ki paylaştığı fotoğraf onun hastası olsun, bunu da farkındayım.

    doktorumuz ne yazmış bakalım:
    "boşuna dememişler
    neşeni kaybet
    ama şişeni kaybetme
    "neseni bulursun ama şişeni kaybedersen
    gö..bulursun." diye"

    değiştirmeden, direkt olarak kopyaladım.

    başlık "hasta ile dalga geçen doktor" diye de değiştirilebilir. cinsel kimliğinden dolayı biriyle dalga geçtiği de baki.
103 entry daha
hesabın var mı? giriş yap