1 entry daha
  • haberi okumaya, izlemeye bile yürek dayanmazken o anne-baba bu acıyla yaşıyor. zengin piçi babasına, amcasına, çevresine güvenip gencecik bir insanın hayatını alıp ortadan kayboluyor.

    allah o çoçuğa saldırıp yere düşürenlerin yetmeyip defalarca bıçaklayanların cezasını en kısa zamanda versin, adalet vermez biliyoruz. (bkz: ali ismail korkmaz) cinayetinden farkı yok. tek farkı siyasi olmaması yoksa yapılan kalleşlik aynı.

    17 yaşında bir çocuğa 7-8 kişi saldırıp linç ediyor, yetmiyor içlerinden en aşağılık olanı kalbinden bıçaklıyor. (bkz: münevver karabulut) cinayeti nasıl ses getirmişti. çünkü kurban kadındı, basının iki yüzlülüğü, kurban erkek olunca reytingi düşük haber olması nedeniyle halkın tepkisizliği ortaya çıkıyor. çocuk dövülerek linç ediliyor kalbinden bıçaklanıyor, katil yurtdışında hiçbir şey olmamış gibi yaşıyor.

    edit: öldürülen çocuğun girip sığındığı pasajdaki esnafın da insanlığı ölmüş. kocaman adamlar bir çocuğu koruyamamış!!!
    ben kavga görünce kadın halimle bile tepkisiz kalamıyorum, o anki öfkeyle kimsenin canı yanmasın diye elimden geleni yapıyorum, sakinleştirmeye çalışıyorum, mutlaka polisi arıyorum ki artık polis eskisinden daha hızlı geliyor. böyle alçakları görmezden gelmeyin, 7-8 kişinin bir kişiyi dövmesi kadar adice bir şey olamaz.
987 entry daha
hesabın var mı? giriş yap