aynı isimde "kanzuk" başlığı da var
2053 entry daha
  • madem artık sözlükle ilgili istekler başlığı yerine kendisinin nick altını kullanıyoruz ben de kullanıcıların sitede daha fazla zaman geçirmesini sağlayacak bir öneri ile buradayım.

    sol frame'e ne zaman baksam "gerizekalılar", "bu mu senin derdin?", "bu başlığı açanı ben nasıl engellememişim" gibi düşünceler beynime akın ediyor. oysa, sözlüğün elinde hangi başlıkta hangi entrylere oy verdiğimiz, hangi yazarları takip ettiğimiz artı ve eksi yönleriyle var. isteseniz ekranın kaydırma hızından ortalama okuma hızımızı bile tespit edip oylamasak bile hangi entrylerle ilgilendiğimizi bulabilecek kadar veri toplayabilirsiz. (eskiden kaldırdığınız öehh tuşu sanki bu işi zahmetsizce görüyordu)

    gelmek istediğim nokta şu ki; her şey değişirken sol frame'in mantığının aynı kalması doğru mu? sözlük, benim kesinlikle ilgilenmeyeceğimi bildiği güncel başlıklar yerine, ilgilenebileceğim başlıklardan "son x zaman" içinde entry girilmiş olanlarını aralara serpiştiremez mi? sonuçta sözlükte bir random başlık getirici olmadığı için sol frame ilgimizi çektiği kadar entry giriyoruz. yazacağınız bir neural network. hatta weight değerlerini bile bu değişiklik sonrası ilgili başlık altında sayıp sövecek adamların tepkilerine göre kalibre edebilirsiniz. *

    "o başlıklar akla gelse zaten yazılır" olarak düşünmemek lazım, sol frame'deki pek çok başlık, orada yer aldıktan sonra kendi popülaritesini oluşturuyor.
1563 entry daha
hesabın var mı? giriş yap